Afleveringsmonteur m/v


Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch met de merken Suzuki, Nissan en Mitsubishi zoeken wij een Afleveringsmonteur m/v.


Als Afleveringsmonteur maak je onze auto's afleveringsklaar voor onze klanten. Je bent de 'spin in het web' die ervoor zorgt dat de auto's op tijd klaar staan en regelt deze planning zelfstandig. Daarnaast voer je ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit in een 4-daagse (38-urige) werkweek.

Wij zoeken een technicus die ge´nteresseerd is in vernieuwende techniek en het leuk vindt om de auto's van onze klanten piekfijn af te leveren en te onderhouden. Je hebt minimaal een afgeronde opleiding 2e Autotechnicus, je bent in staat zelfstandig te werken en weet van aanpakken. Je bent flexibel, gemotiveerd, collegiaal en je komt in een team goed tot je recht. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Voor bovenstaande functie bieden wij een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden (o.a. bij importeur) prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.   

Interesse?

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

 

 

 Overzicht vacatures

Meer nieuws Jos van Boxtel

Toyota occasion actie!

Toyota occasion rijden met het Betaalplan

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen