Onderhoud & Reparatie

 

Het maakt niet uit bij welke vestiging van de Jos van Boxtel Groep u het onderhoud van uw auto laat uitvoeren: 

Wij zijn vertrouwd met elk merk en type auto en voeren het onderhoud snel en efficiŽnt uit. Wij hebben de juiste expertise en originele onderdelen in huis om u optimaal van dienst te zijn bij reparatie en onderhoud van uw auto.


 

Offerte aanvragen               Maak direct een afspraak

 

Grote/Kleine beurt

Voor een veilig en betrouwbaar functioneren van uw auto raden wij u aan elke 15.000 km of jaarlijks uw auto te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de auto grondig, reinigen en smeren wij essentiŽle onderdelen en worden onder andere filters en vloeistoffen volgens fabrieksvoorschrift vervangen. 

Wij hanteren de landelijk vastgestelde onderhoudsprijzen.

 

APK

U kunt de auto tot twee maanden vůůr de verplichte keuringsdatum door ons laten keuren, zonder dat de volgende keuringsdatum vervroegd wordt. Bent u al klant, dan ontvangt u van ons tijdig een herinnering wanneer het tijd is voor de APK.

 

Een losse APK kost € 19,95 en deze prijs is bij ons echt 'all-inclusive'. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. De keuring staat los van het onderhoud van uw auto. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij uw auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst uw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren. 


Met een geldige Jos van Boxtel Service+pas is de APK helemaal gratis!

 

Accessoires & Onderdelen

Wilt u uw auto nog completer maken met uw favoriete accessoires? Kom dan bij ons langs!  
Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, fietsdragers, trekhaken, kinderstoeltjes... Wij adviseren u graag en bieden alle mogelijke accessoires en onderdelen tegen een zeer scherpe prijs.

 

Stel een vraag

 

Heeft u een bedrijfswagen? 

Sluit bij ons een servicecontract af met maximale service, transparante onderhoudskosten en optimale mobiliteit.

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen