Onderhoud & Reparatie

Houd uw auto in topconditie!

Wij zijn erkend Toyota dealer, maar u kunt met elk merk auto bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.

Met de zekerheid dat u vooraf weet wat het gaat kosten, dankzij de adviesprijzen die wij hanteren voor onderhoud.

Als er onverwachts meer kosten zijn, bellen wij u altijd eerst even op voor overleg.

 

Samen vormen onze monteurs een enthousiast en professioneel team.

In elk van hen schuilt een gepassioneerd autoliefhebber met een schat aan kennis en ervaring. Bovendien worden ze steeds bijgeschoold. 

Elke technicus kent elk model auto van bumper tot bumper. Onze werkplaatsen zijn modern ingericht en wij werken uitsluitend met de allerbeste materialen. Zo houden wij de betrouwbaarheid van uw auto op peil en blijft uw auto in topconditie. Tot in lengte van jaren.

Reparatie

Toch kan er altijd iets kapot gaan. Sommige onderdelen van een auto hebben door hun functie nu eenmaal niet het eeuwige leven.

Wanneer er een onderdeel kapot gaat in uw auto, hebben wij n advies: Kom naar onze werkplaats.  Dan bent u er zeker van dat het betreffende onderdeel snel en vakkundig wordt vervangen. Gangbare onderdelen hebben wij doorgaans in voorraad en andere zijn binnen 24 uur aanwezig.

 

Accessoires

Uw auto nog completer maken met uw favoriete accessoires? Kom dan bij ons langs! Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, fietsdragers, trekhaken, kinderstoeltjes... Wij adviseren u graag en bieden alle mogelijke accessoires en onderdelen tegen een zeer scherpe prijs.


Voor onderhoud, APK en reparatie kunt u makkelijk online een afspraak maken.


 

Grote/Kleine beurt

Voor een veilig en betrouwbaar functioneren van uw auto raden wij u aan elke 15.000 km of jaarlijks uw auto te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de auto grondig, reinigen en smeren wij essentile onderdelen en worden onder andere filters en vloeistoffen volgens fabrieksvoorschrift vervangen. Wij hanteren de landelijk vastgestelde onderhoudsprijzen. In combinatie met een beurt in APK gratis! U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,65. 


Met een geldige Jos van Boxtel Service+pas is de APK helemaal gratis!

APK

Bestaande klanten ontvangen van ons tijdig een herinnering wanneer het tijd is voor de APK. U kunt de auto tot 2 maanden vr de verplichte keuringsdatum laten keuren, zonder dat de volgende keuringsdatum vervroegd wordt. Bij eventuele noodzakelijke reparaties brengen wij u altijd vooraf op de hoogte gebracht over bijkomende kosten. 


Bij Jos van Boxtel kost de APK € 19,95, incl. wettelijke afmeldkosten. Extra kosten zoals o.a. emissietest worden niet in rekening gebracht. De APK is gratis i.c.m. onderhoud. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,65. Als u een geldige Jos van Boxtel Service+pas heeft, is APK helemaal gratis!

 


Afspraak maken