Financieren

Een financiering die aansluit op uw wensen en mogelijkheden. 

Bij de aanschaf van een auto maakt u de nodige keuzes. Merk, model, uitvoering, kleur, accessoires en niet in de laatste plaats hoe u de auto gaat betalen. Het is goed om te weten dat u uw nieuwe (of gebruikte) auto rechtstreeks bij Jos van Boxtel kunt financieren. 

 

Verzekeren

Met een veilig gevoel op weg.

Natuurlijk wilt u uw nieuwe auto goed verzekeren tegen onvoorziene omstandigheden. U kunt bij ons heel eenvoudig een verzekering afsluiten voor uw auto. Wij bieden u een goede verzekering met zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en een servicegerichte werkwijze.  Voor schadereparaties kunt u gewoon terecht in een van onze werkplaatsen. Wij zorgen er bij schade voor dat uw auto met originele onderdelen hersteld wordt en dat u weer snel op pad kunt met uw eigen auto.

 

Meer informatie

Onze verkoopadviseurs informeren u graag over het veilig financieren en verzekeren van uw auto.

Kom bij ons langs, of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op: 

 


Financieren & Verzekeren


 
 
 
 
 
 
 
 
Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen