Autobedrijf Jos van Boxtel overhandigt

17 Nissan e-NV200’s aan ondernemers in de regio!

 

's-Hertogenbosch, 25 maart 2016


Ondernemers in de regio ’s-Hertogenbosch, Oss en Veghel, die deelnemen aan het project “Jos van Boxtel Elektrisch” gaan de 100% elektrische bedrijfsauto grondig aan de tand voelen. Niet tijdens een proefrit, maar in de dagelijkse praktijk. Ze leasen de auto minimaal een half jaar voor een aantrekkelijke prijs en zullen ontdekken dat men met een elektrische bedrijfsauto prima uit de voeten kan op een duurzame manier.

 

In samenwerking met Nissan Europa wil Jos van Boxtel Elektrische mobiliteit in de regio promoten. Het doel van het project is ook om in de praktijk aan te tonen dat de gebruikskosten van de Nissan e-NV200 aanzienlijk lager zijn ten opzichte van conventionele bestelauto’s. Per kilometer bespaart de ondernemer tot wel 5 eurocent aan brandstofkosten. Wegenbelasting betalen hoeft niet en de onderhoudskosten liggen tot 40 procent lager dan die van een vergelijkbare bestelauto met dieselmotor. Daarnaast zorgt meer elektrisch vervoer in de stad voor een verschoning van de luchtkwaliteit en dit draagt bij aan de gezondheid van de Brabantse bevolking.

 

De Jos van Boxtel Groep is al ruim 5 jaar actief op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteit en sinds 2012 officieel Nissan 5 Sterrendealer en Businesscentre in het gebied ’s-Hertogenbosch, Oss en Veghel. “We zijn geen missionaris of wereldverbeteraar, maar de Jos van Boxtel Groep wil graag de mobiliteitspartner zijn die een bedrijf voorziet van een passend wagenpark, personen- en bedrijfsauto’s waarbij elektrisch en/of hybride een serieuze rol kan spelen.”, vertelt Gerard van Boxtel, directeur bij Autobedrijf Jos van Boxtel.

 

De e-NV200 is een lokaal en regionaal breed in te zetten bedrijfsauto. Het is een compacte bestelauto met 4,2 kubieke meter laadvolume (goed voor 2 europallets) en een laadvermogen tot wel 795 kilo. De volledig elektrische aandrijving maakt de e-NV200 uniek: de gebruikskosten zijn extreem laag en het rijcomfort ligt op een bijzonder hoog niveau, met een actieradius van 110-130 km in de praktijk. (Fabrieksopgave gaat zelfs tot 170 km)

 

De Nissan e-NV200 is verkrijgbaar vanaf € 25.370,- (excl. BTW).

Voor een scherpe koop- of leaseofferte houdt Van Boxtel zich uiteraard graag aanbevolen.

  

Meer Nissan e-NV200

Meer nieuws

Nissan Bedrijfswagens

Alle modellen uit voorraad leverbaar bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Jos van Boxtel Service+pas

De Service+pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen