Disclaimer

Jos van Boxtel Groep sitevoorwaarden

Door de website van de Jos van Boxtel Groep te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze voorwaarden zonder enig voorbehoud. Voor uw bezoek aan de Jos van Boxtel Groep website gelden dan ook deze voorwaarden, alsmede alle wettelijke bepalingen ter plaatse.
De Jos van Boxtel Groep (hierna te noemen: Jos van Boxtel) stelt het op prijs dat u geÔnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Jos van Boxtel website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Jos van Boxtel is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op de door Jos van Boxtel gecreŽerde website. Jos van Boxtel wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens af.

Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die niet eigendom zijn van Jos van Boxtel, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website. Jos van Boxtel is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Jos van Boxtel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen of beschikbaarheid. Jos van Boxtel is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.


De gegevens op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.


Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de website.
Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder uitdrukkelijke vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Jos van Boxtel.


Aanpassing van het beleid

Jos van Boxtel behoudt zich het recht voor deze beleidsregels te allen tijde aan te passen in het belang van de zakelijke activiteiten en nodigt de bezoeker uit deze pagina af en toe te raadplegen om te controleren of er iets is veranderd. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen via privacy@josvanboxtel.nl