Junior Werkplaats Receptionist m/v


Voor onze Suzuki / Nissan / Mitsubishi vestiging in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een fulltime: junior Werkplaats Receptionist m/v die een belangrijke schakel vormt tussen de klant en de werkplaats. In deze functie ben je medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciėle instelling, sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, doorzettings- en incasseringsvermogen.


Je geeft ondersteuning zowel bij de receptie als in het magazijn. Tot de taken behoren o.a.: Het maken van afspraken, offertes en werkorders; planning van en controle houden over het werkproces; facturering; beheer vervangend vervoer en huurauto’s, het plaatsen van bestellingen, ontvangst en ingangscontrole van goederen.


Wij verwachten een flexibele, prettige collega met een MBO niveau-4 opleiding, uitstekende communicatieve vaardigheden en goede commerciėle eigenschappen. Je bent leergierig, een teamplayer, je denkt in kansen en oplossingen en je bent in het bezit van rijbewijs B. Autotechnische kennis is een pre. Je werkt in een leuk team binnen een 4-daagse werkweek (38 uur).


Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou. Wij bieden een uitdagende functie met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met daarbij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.    

 

Interesse?

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

  

 Overzicht vacatures

Meer Jos van Boxtel

Persbericht

Jos van Boxtel viert jubilea

Lees verder

Inruilwaarde weten?

Vraag een gratis taxatie aan bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen