Garantie & Pechhulp

Fabrieksgarantie

Al onze andere merken kennen een uitgebreide garantiedekking op fabricagefouten gedurende 3 jaar of 100.000 kilometer, indien dit eerder bereikt wordt. Lakgarantie kent een termijn van 3 jaar en doorroesten van binnenuit 12 jaar. Bij een nieuwe auto kunt u de garantievoorwaarden vinden in het onderhoudsboekje en bij een gebruikte auto zijn de garantievoorwaarden gelijk aan de Bovag standaardbepalingen.

Uniek in Europa. 

Kia Motors levert elke nieuwe Kia met een garantietermijn van 7 jaar! 

Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘The Power to Surprise’ volledig tot zijn recht.

 

Verlengde garantie

Ook als uw fabrieksgarantie is afgelopen, hebben wij voor u een oplossing zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.
Wij bieden u de mogelijkheid een verlengde garantie af te sluiten. Onze verkopers geven u graag een passend garantie-advies.
Kom langs in onze showroom of neem direct contact op met een van onze medewerkers.

 

Pechhulp bij Jos van Boxtel - Goed geregeld!

 

Kia Internationale Wegenhulpgarantie - Kia

Wij leveren elke Kia af met een Kia Internationale Wegenhulpgarantie. Met de KIW-pas bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg, 
mits u het reguliere onderhoud zoals voorgeschreven volgens fabrieksvoorschriften door ons laat uitvoeren.

 

 

Zorgeloos rijden met een Service+pas

Jos van Boxtel Service+pas - alle merken

Wij adviseren u sterk om tegen een geringe meerprijs onze Service+pas aan te kopen.
Deze pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.


Jos van Boxtel Mobiliteitspas

Indien u niet kiest voor onze Service+pas kunt u een Jos van Boxtel Mobiliteitspas verkrijgen. Met deze pas bent u tot een jaar of 15.000 km verzekerd van hulp bij pech onderweg. De service wordt verlengd wanneer u het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften aan de auto door ons laat uitvoeren.