Onderhoud & Reparatie

Houd uw auto in topconditie bij de specialist in Kia


Regelmatig onderhoud voorkomt hoge en onverwachte kosten. Als Specialist in Kia voeren wij het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uit waardoor zowel kwaliteit, betrouwbaarheid, als de officiële (fabrieks-)garantie gewaarborgd blijven. Dit laatste is zelfs Europees geregeld in de BER-wetgeving. Ook verzorgen wij eventuele fabrieksgarantie-werkzaamheden.


Gratis APK, Pechhulp én Service+pas bij onderhoud aan uw Kia

In combinatie met het onderhoud aan uw Kia is de APK gratis en ontvangt u ook gratis onze Service+pas. Deze pas biedt u 12 maanden pechhulp binnen Europa en een groot scala aan extra servicewerkzaamheden zoals gratis zomer- en wintercontrole, gratis bijvullen van diverse vloeistoffen, gratis bandreparatie, korting op accessoires en gratis leenauto bij schadeherstel. 


Voor onderhoud, APK en reparatie kunt u makkelijk online een afspraak maken


Vervangend vervoer

Op uw verzoek reserveren wij vervangend vervoer tegen een aantrekkelijk service-tarief. Een fiets leent u gratis zolang de voorraad strekt. Geef uw voorkeur maar aan bij het maken van een afspraak.

 

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen