De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross

De compleet nieuwe, compacte SUV: Inspirerend en onderscheidend!


De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte SUV met een coupé-achtige daklijn en optimale connectiviteit. Zijn beproefde Super-All-Wheel-Control technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige en plezierige rijervaring. Scherpe lijnen, een dynamische houding en Mitsubishi’s nieuwe designtaal zijn slechts enkele van de zaken waarmee de volledig nieuwe Eclipse Cross zich onderscheidt.


 

De Mitsubishi Eclipse Cross vanaf € 29.990,-


Brochure aanvragen Standaard voorzien van:

• Krachtige 1.5 turbomotor met 163pk / 250Nm
• 1.600kg trekgewicht
• Safety Pack (7 SRS-airbags, Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning)
• Smartphone Link Display Audio systeem met touchpad bediening


 

Bekijk onze voorraad               Offerte aanvragen

 

Opvallend van buiten

Een sprinter die op het moment staat om uit de startblokken te schieten, dat beeld roept het design van de Eclipse Cross op. Deze atletische uitstraling wordt versterkt door de stoere, zwarte Dynamic Shield-grille en de verchroomde sierlijsten met 3D-effect. De koplampen en achterlichtunits hebben een high-tech en functioneel ontwerp. De Eclipse Cross beschikt over een dubbel panoramadak dat geopend kan worden en is voorzien van blindering. Eveneens onderscheidend is de achterruit die wordt gesplitst door het led-remlicht over de gehele breedte van de auto. De extra achterruit zorgt voor een veilig zicht naar achteren.


Verfijnd van binnen

In het interieur creëert het dashboard met zwarte en zilveren elementen een sportieve en hoogwaardige sfeer. Het Smartphone Link Display Audio systeem zorgt op een veilige manier voor maximale connectiviteit. Met de touchpad controller op de middenconsole kunnen de functies op intuïtieve wijze bediend worden terwijl het kleuren head-up display de belangrijkste informatie in het gezichtsveld van de bestuurder toont. Ook via spraak kunnen functies en apps worden aangestuurd.

Mitsubishi Acties

Electric & More deal

Mitsubishi Outlander PHEV actie

Bekijk actie

Mitsubishi Financiering

Financieren voor slechts 3,9% rente

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen