Mitsubishi ASX

Het vernieuwde front met herkenbare 'Dynamic-shield Design' accentueert het hoge niveau van luxe en sportiviteit wat bij de Mitsubishi ASX hoort.
Het interieur is ontworpen met de bestuurder en zijn passagiers als uitgangspunt. De combinatie van zwarte en zilverkleurige accenten geeft een sportief gevoel. De 'soft touch' bekleding draagt bij aan het gevoel van kwaliteit.
 

 

De Mitsubishi ASX rijklaar vanaf € 21.490,-

 

Brochure aanvragen 

 

Standaard rijk uitgerust

De ASX is standaard uitgerust met o.a. Airconditioning, centrale deurvergrendeling, LED achterlichten en elektrisch bedienbare zijruiten.
Het Auto Stop & Go-systeem schakelt de motor automatisch uit zodra u de transmissie in neutraal zet en de voet van het koppelingspedaal hebt gehaald. De motor start automatisch weer zodra u de koppeling intrapt en een versnelling inschakelt.

 
 

Bekijk onze voorraad               Offerte aanvragen

ASX Acties

Mitsubishi ASX Connect Pro+

Extra voordeel bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Mitsubishi ASX

Extra voordeel bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen