Mitsubishi Eclipse Cross

Nu met € 1.000,- voordeel op geselecteerde uitvoeringen*
Beleef de dynamiek van de Mitsubishi Eclipse Cross, met zijn fraaie wigvorm en scherpe lijnenspel. Alles is bij deze SUV perfect op elkaar afgestemd met een krachtige uitstraling, klaar om de wereld te ontdekken. Elk onderdeel van het interieur van de Mitsubishi Eclipse Cross is ontworpen om u optimaal van informatie te voorzien, voor volledige voertuigbeheersing.
 • Mitsubishi Eclipse Cross

 • Vanaf
 • Vanaf
 •  

 • € 37.990,-
 • € 549,- per maand*

 

 • LED-dagrijverlichting
 • Privacy Glass
 • Lichtmetalen velgen
 • DAB+ tuner
 • Achteruirijcamera

Human Connectivity

Het Smartphone Link Display Audio systeem laat u gemakkelijk met stembesturing navigeren, muziek selecteren en telefoongesprekken voeren. Dit alles voor optimaal comfort en maximale veiligheid. Met het Head Up Display, wat voertuiginformatie in full colour boven het instrumentenpaneel toont, ontvangt u realtime informatie waarmee u uw horizon verruimt. 


Zelfverzekerd rijden

De Mitsubishi Eclipse Cross is verkrijgbaar in met twee- of vierwielaandrijving. De vierwielaandrijving maakt gebruik van het Super All Wheel Control (S-AWC) met Active Yaw Control (AYC), dat een optimale wegligging in bochten biedt en zorgt voor maximale tractie onder alle omstandigheden. Het systeem stelt automatisch de remkracht bij, net als het zo nodig inschakelen van het achterdifferentieel om de rijprestaties van de auto te verbeteren. Kies voor verschillende Drive Modes: Auto, Snow of Gravel, afhankelijk van de wegomstandigheden. Geniet van uw nieuwe Mitsubishi met Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Mitsubishi rijden, voor een vast bedrag per maand? Met alle autokosten gedekt, behalve de brandstof?

Met Private Lease stelt u uw nieuwe auto helemaal zelf samen. U kiest voor een looptijd variërend van 24 tot 60 maanden en voor het jaarkilometrage dat bij u past. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw nieuwe Mitsubishi, die u aan het einde van de overeengekomen leaseperiode weer bij ons inlevert. Zo eenvoudig en onbezorgd is Private Lease!

Meer informatie over Private Lease

Disclaimer

*Het voordeel is geldig t/m 31 maart 2020. Wijzigingen en (type)fouten voorbehouden. *Private Lease: Vanafprijs voor de Space Star o.b.v. 60 maanden en 6.000 km/jaar. Vanafprijs Space Star van toepassing op geselecteerde voorraadmodellen met uiterste registratiedatum van 29 februari 2020. Overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Inbegrepen bij Private Lease: € 25 euro brandstof, motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij een Space Star is € 0,08, max. minderkilometerprijs per km is 0,03. Bij de overige modellen is de max. meerkilometerprijs € 0,10, max. minderkilometerprijs per km is € 0,03. Private Lease bij MITSUBISHI MOTORS wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MITSUBISHI MOTORS Financial Services (MMFS), handelsnaam van RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van MITSUBISHI MOTORS CORPORTATION. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Mitsubishi acties bij Oostendorp Jos van Boxtel