Mitsubishi Outlander PHEV

Nu met Electric & More deal t.w.v. € 2.750
De styling van de nieuwe Outlander PHEV is een doorontwikkeling op het 'Dynamic Shield'-design, terwijl compacte, technische details zijn originele allround SUV-kwaliteiten verraden. Een oase van comfort en verfijning, waar het rijplezier nog eens wordt vergroot door royale beenruimte, een luxe uitrusting en een weldadige rust.
 • Mitsubishi Outlander PHEV

 • Vanaf
 • Vanaf
 •  

 • € 35.990,-
 • € 559,- per maand*


 • EV-priority schakelaar
 • Dual-zone climate control
 • Cruise control met snelheidsbegrenzer
 • Achteruitrijcamera
 • Keyless Operation System (KOS) met 2 zenders en start-stopknop
 • Smartphone Link Display Audio (SDA)
 • Led-dagrijverlichting

PHEV-systeem 2.0

De veelgeroemde PHEV-technologie is in de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV nog verder verbeterd. De vernieuwde aandrijfaccu in combinatie met een nieuwe 2,4-liter benzinemotor verbeteren het brandstofverbruik. Het hogere vermogen van de batterij en achterste elektromotor geven een nog dynamischere rijbeleving. De EV-priority modus en het Main Battery Warming System zorgen voor maximale EV-kilometers onder vrijwel alle omstandigheden. Druk op de EV-priority-schakelaar om rijden op elektriciteit voorrang te geven zonder dat de benzinemotor aanslaat. 


Geavanceerde veiligheid

De innovatieve veiligheidssystemen in de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV bieden u de zekerheid van een veilige autorit. Het Adaptive Cruise Controle systeem houdt automatisch een gekozen afstand tussen u en uw voorligger in stand, terwijl het Forward Collision Mitigation System helpt een frontale aanrijding te voorkomen door continu alert te zijn op alles wat er in uw omgeving gebeurt. Het Lane Departure Warning systeem waarschuwt u met een geluidssignaal als u de rijbaan dreigt te verlaten. 


Comfortabel genieten

De nieuwe dynamische stoelen in de Mitsubishi Outlander PHEV zien er niet alleen sportief uit, maar hebben een verbeterd silhouet en geven daardoor meer zijdelingse steun en rugsupport. Het interieur van de Mitsubishi Outlander PHEV biedt ruimte in overvloed, zowel op de achterbank als in de 450 liter grote kofferruimte. 
Geniet van uw nieuwe Mitsubishi met Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Mitsubishi rijden, voor een vast bedrag per maand? Met alle autokosten gedekt, behalve de brandstof?

Met Private Lease stelt u uw nieuwe auto helemaal zelf samen. U kiest voor een looptijd variërend van 24 tot 60 maanden en voor het jaarkilometrage dat bij u past. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw nieuwe Mitsubishi, die u aan het einde van de overeengekomen leaseperiode weer bij ons inlevert. Zo eenvoudig en onbezorgd is Private Lease!

Meer informatie over Private Lease

Disclaimer

*Het voordeel is geldig t/m 31 maart 2020. Wijzigingen en (type)fouten voorbehouden. *Private lease: Vanafprijs voor de Space Star o.b.v. 60 maanden en 6.000 km/jaar. Vanafprijs Space Star van toepassing op geselecteerde voorraadmodellen met uiterste registratiedatum van 29 februari 2020. Overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Inbegrepen bij Private Lease: € 25 euro brandstof, motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij een Space Star is € 0,08, max. minderkilometerprijs per km is 0,03. Bij de overige modellen is de max. meerkilometerprijs € 0,10, max. minderkilometerprijs per km is € 0,03. Private Lease bij MITSUBISHI MOTORS wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MITSUBISHI MOTORS Financial Services (MMFS), handelsnaam van RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van MITSUBISHI MOTORS CORPORTATION. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Mitsubishi acties bij Oostendorp Jos van Boxtel