Garantie & Pechhulp

Fabrieksgarantie

Al onze merken kennen een uitgebreide garantiedekking op fabricagefouten gedurende 3 jaar of 100.000 kilometer, indien dit eerder bereikt wordt. Lakgarantie kent een termijn van 3 jaar en doorroesten van binnenuit 12 jaar. Bij een nieuwe auto kunt u de garantievoorwaarden vinden in het onderhoudsboekje en bij een gebruikte auto zijn de garantievoorwaarden gelijk aan de Bovag standaardbepalingen.


Verlengde garantie

Ook als uw fabrieksgarantie is afgelopen, hebben wij voor u een oplossing zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.
Wij bieden u de mogelijkheid een verlengde garantie af te sluiten. Onze verkopers geven u graag een passend garantie-advies.
Kom langs in onze showroom of neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar!


Pechhulp bij Jos van Boxtel - Goed geregeld!

Jos van Boxtel Service+pas

Wij adviseren u sterk om tegen een geringe meerprijs onze Service+pas aan te kopen.
Deze pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.


Jos van Boxtel Mobiliteitspas

Indien u niet kiest voor onze Service+pas, kunt u bij Jos van Boxtel Mobiliteitspas verkrijgen. Met deze pas bent u tot een jaar of 15.000 km verzekerd van hulp bij pech onderweg. De service wordt verlengd wanneer u het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften aan de auto door ons laat uitvoeren.