De Nieuwe NISSAN LEAF is Simply Amazing

Bereid u voor op een nieuwe ervaring!


Ontdek het dynamische nieuwe design van de nieuwe Nissan LEAF. Stap over op een 100% elektrische auto en ruil de brandstof in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Voor de prijs van de nieuwe Nissan LEAF krijgt u ook nog eens een ruime gezinsauto.

U kunt kiezen uit maar liefst negen verschillende carrosseriekleuren, of een Two-tone uitvoering. Geniet van een groter rijbereik en de nieuwe Nissan Intelligent Mobility-systemen als e-Pedal en ProPILOT. Het opladen van de nieuwe Nissan LEAF gaat sneller en makkelijker dankzij de nieuwe batterij. Met een hogere capaciteit komt u met één oplaadbeurt verder dan ooit tevoren.


 

De Nissan Leaf Acenta rijklaar vanaf € 36.890,-Brochure aanvragen               Offerte aanvragenActieradius en opladen

Met de ongekend krachtige nieuwe batterij, een veelzijdige selectie aan rij-instellingen om uw actieradius onder controle te houden en oplaadstations waar en wanneer u ze nodig hebt: met de nieuwe Nissan LEAF komt u overal. Simply Amazing!


WLTP: Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure. De WLTP-meetprocedure heeft als uitgangspunt dat de testcondities de rijcondities in de praktijk zo dicht mogelijk benaderen, waardoor de vastgestelde waarden realistischer zullen uitvallen.

NEDC: New European Driving Cycle. De NEDC norm is gebaseerd op testen in een gecontroleerde omgeving, waar geen invloeden van buitenaf zijn.


Verschillende factoren kunnen het werkelijke rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de weersomstandigheden (o.a. buitentemperatuur, windkracht) en het gebruik van airconditioning/verwarming.
Gloednieuwe technologieën: E-PEDAL en PROPILOT

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan.


 E-PEDAL

 

 PROPILOT

 

PROPILOT PARK 

         
 Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja, het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, leuk en geeft u ook nog eens meer controle.   Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en het houdt uw dode hoeken in de gaten.    Parkeer als een pro met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje. 
         


Besparingen en voordelen van elektrisch rijden:

Met de nieuwe Nissan LEAF bent u goedkoper uit: minder bewegende onderdelen, dus lagere onderhoudskosten; geen CO2-uitstoot, dus lagere eigendomskosten en minimale gebruikskosten. Niks mis mee, toch?


Zero emission

De nieuwe Nissan LEAF stoot geen CO₂ uit. Tijdens het gebruik is het daarom een emissievrij voertuig, hoewel de algehele bijdrage aan een schoner milieu uiteraard afhangt van de vorm van elektriciteit waarop de motor draait. Dit varieert per land en energieleverancier.


Lagere gebruikskosten en minder onderhoud

Elektriciteit is veel goedkoper dan brandstof en met de nieuwe Nissan LEAF hoeft u nooit meer de olie te vervangen, de motor af te laten stellen of emissietesten te doorlopen. Bespaar op uw dagelijkse ritten en u wordt er ook nog eens voor beloond. Met talloze overheidssubsidies en belastingvoordelen kunt u het toch niet laten om de overstap te maken.


Subsidiemogelijkheden

De overheid en sommige gemeenten bieden stimuleringsregelingen aan voor mensen die een elektrische auto kopen zonder CO2-uitstoot. Deze subsidies dekken een bepaald percentage van de waarde van de auto. De regeling heeft veel meer voordelen voor kopers van 100% elektrische auto's in vergelijking met oplaadbare hybrides. Wij zoeken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Zet als een van de eersten de nieuwe Nissan Leaf op uw oprit!

Kom vandaag nog langs in onze showroom in 's-Hertogenbosch of Oss en bestel uw nieuwe Nissan LEAF. 


 

Bekijk onze voorraad               Offerte aanvragen

 

 

Prijswijzigingen voorbehouden

Nissan Leaf Acties

Standaard 5 jaar garantie

Op Nissan Bedrijfswagens

Bekijk actie

Waarom kiezen voor Bridgestone banden?

De voordelen van Bridgestone banden

Lees verder

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen