Autobedrijf Jos van Boxtel promoot duurzame en elektrische mobiliteit in de regio

Nieuwe Nissan LEAF geeft elektrisch rijden nieuwe lading


's-Hertogenbosch, 10 april 2018

De nieuwe, volledig elektrisch aangedreven Nissan LEAF staat nu in de showroom bij Jos van Boxtel en zet zijn berijder op voorsprong. Deze EV combineert ProPILOT-technologie met e-Pedal en een fors toegenomen actieradius. Elektrisch rijden krijgt hiermee een nieuwe lading.

De nieuwe Nissan Leaf

Met de nieuwe Nissan LEAF bevestigt Nissan zijn leidende positie op het gebied van emissievrije, elektrisch aangedreven auto’s. De nieuwe LEAF is Nissans icoon van Nissan Intelligent Mobility, de visie waarmee Nissan herdefinieert hoe auto’s zich gedragen, worden aangedreven en verbonden zijn met de samenleving. Het bereik van de nieuwe LEAF is vergroot tot 270 kilometer in de praktijk (volgens WLTP – Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) – voldoende voor 80 procent van de Europese automobilisten.


De batterijen van Nissans elektrische auto’s kunnen ook dienen als (mobiele) energieopslag en Nissan EV-eigenaren kunnen hun auto verbinden met het elektriciteitsnetwerk, stroom leveren en daarmee geld verdienen.


Elektrisch rijden voor ondernemers

De Jos van Boxtel Groep bestaat sinds 1954 en is nu al bijna 10 jaar actief op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteit. Sinds 2012 is de autogroep officieel Nissan dealer en Businesscenter in de regio’s ’s-Hertogenbosch, Oss en Veghel. Directeur Gerard van Boxtel: “Duurzame mobiliteit uit zich in een combinatie van hybride en volledig elektrische voertuigen. Wij promoten dit bij bedrijven en richten ons daarbij hoofdzakelijk op elektrisch rijden.”


Steeds meer ondernemers ontdekken dat men met een elektrische (bedrijfs)auto prima uit de voeten kan op een duurzame manier. De praktijk toont aan dat de gebruikskosten van elektrische voertuigen aanzienlijk lager zijn ten opzichte van conventionele auto’s. Daarnaast zorgt meer elektrisch vervoer voor een verschoning van de luchtkwaliteit. Gerard: “We zijn geen missionaris of wereldverbeteraar, maar de Jos van Boxtel Groep is graag de mobiliteitspartner die een bedrijf voorziet van een passend wagenpark, personen- en bedrijfsauto’s waarbij elektrisch en/of hybride een serieuze rol kan spelen.” 


  

Meer Nissan Leaf

Meer nieuws

Nissan Elektrische auto's

Ontdek Nissan elektrische auto's bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Nissan Bedrijfswagens

Alle modellen uit voorraad leverbaar bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen