JOS VAN BOXTEL ONDERSTEUNT JEUGDOPLEIDING FC DEN BOSCH

Autosponsor Jos van Boxtel Groep en FC Den Bosch hebben de samenwerking dit seizoen verder uitgebreid. Het bedrijf is al vele jaren als trouwe autosponsor aan FC Den Bosch verbonden en heeft tijdens seizoen 2017-2018, aanvullend op de huidige samenwerking, ook haar steun toegezegd als partner van de jeugdopleiding van FC Den Bosch.

Zo zullen onder andere de autobusjes die gebruikt worden voor het vervoer van de jeugdspelers geleverd worden door Toyota Jos van Boxtel, onderdeel van de Jos van Boxtel Groep. FC Den Bosch bedankt de Jos van Boxtel Groep hartelijk voor het in hen gestelde vertrouwen! Vrijdagochtend vond de ondertekening van de samenwerking plaats en was er een fotomoment.


Rik Nanning namens de Jos van Boxtel Groep over de uitbreiding van de samenwerking: “Met deze uitbreiding van de samenwerking kunnen we een mooie bijdrage leveren aan de terugkeer van de eigen jeugdopleiding onder de vleugels van FC Den Bosch. Ik ben blij dat wij als Jos van Boxtel Groep hier een steentje aan kunnen bijdragen.”Fotografie: Henk van Esch

Meer Yaris en Aygo bij Jos van Boxtel

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen