Nissan elektrische auto's  

Wereldleider in 100% elektrisch rijden

Doe mee met de elektrische revolutie en ga vandaag nog rijden in de auto van de toekomst. Het vooruitstrevende gamma van 100% elektrische auto's van Nissan biedt hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologie, waardoor u kunt genieten van uw rit zonder enige CO2-uitstoot.Brochure aanvragen               Plan een proefrit


8 februari 2018

Vanaf € 36.890,-

De meest geavanceerde elektrische auto van Nissan

Lees verder
12 januari 2015

Vanaf € 30.370,-

Voordelige 100% elektrische bedrijfswagen

Lees verder
27 oktober 2014

Vanaf € 34.040,-

100% Elektrisch. 5-persoons of 7-persoons.

Lees verder

Bestel nu uw nieuwe Nissan E-NV200

Dit is het moment om te kiezen voor elektrisch rijden: een vernieuwde batterij met een groter rijbereik – kies voor een nieuwe elektrische bestelwagen of MPV. De nieuwe modellen zijn voorzien van een nieuwe batterij met 40 kWh, een vernieuwd navigatiesysteem een breed scala aan nieuwe Nissan EV verbonden diensten. De e-NV200 EVALIA 2.0 ZERO Edition en de e-NV200 VAN 2.0 ZERO Edition zijn Limited Editions.


Neem contact met ons op of kom langs voor meer informatie en de voorwaarden.
De voordelen van elektrisch rijden

Laad uw elektrische auto op wanneer, waar en hoe u maar wilt: u heeft veel opties om uit te kiezen. Nissan biedt u toegang tot het grootste netwerk aan snellaadstations*. Hierdoor kan uw reis door Europa soepel verlopen. Thuis kunt u uw Nissan op een normaal stopcontact aansluiten of gebruikmaken van de wallbox van 7 kW om uw auto sneller op te laden. Nissan heeft in heel Europa meer snelladers geplaatst dan alle andere fabrikanten bij elkaar, dus u hoeft nooit te twijfelen waar u uw volgende laadstation kunt vinden. Ervaar de vrijheid van het leven met de Nissan LEAF.


Intelligent Mobility

De Nieuwe Nissan LEAF is hét icoon van Intelligent Mobility. Met het revolutionaire e-Pedal kunt u accelereren en afremmen met slechts één pedaal. Nissan ProPILOT zorgt ervoor dat uw auto netjes in het midden van de rijbaan blijft en een vooraf ingestelde snelheid en afstand ten opzichte van de voorligger consequent aanhoudt. ProPILOT kan zelfs de auto helemaal tot stilstand brengen; uw ideale filepartner. Parkeren wordt ook een fluitje van een cent dankzij Nissan ProPILOT Park automatisch parkeren. Nissan Intelligent Mobility geeft u gemoedsrust en zelfvertrouwen door uw rijervaring makkelijker en veiliger te maken.


Ontdek de Nissan Leaf
Ultiem rijplezier

De elektrische auto's en bestelwagen van Nissan zijn meer dan alleen emissievrij. Geniet van sterke en naadloze versnelling zonder schakelen – en een buitengewoon gebrek aan trilling en lawaai.
 * Genoemde cijfers zijn voor een 40kWh-batterij. Tijd afhankelijk van laadcondities, Inclusief ladertype en -condities, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. Voor de indicatie van de aangegeven oplaadtijd moet een CHAdeMO snellader worden gebruikt. De Nissan LEAF heeft oplaadvoorzieningen om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snelle oplaadsessies in een korte tijd. De tijd die nodig is voor snel laden kan langer duren wanneer de batterijveilige bewakingstechnologie wordt geactiveerd door de batterijtemperatuur.


De oplaadtijd hangt onder meer af van de oplaadcondities, inclusief het type en de conditie van de lader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur. Voor de aangegeven oplaadtijd moet gebruik worden gemaakt van een wallbox 32A / 6,6 kW.

Meer Actie bij Jos van Boxtel

Nissan Bedrijfswagens

Alle modellen uit voorraad leverbaar bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Standaard 5 jaar garantie

Op Nissan Bedrijfswagens

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen