Nissan Evalia

Compact en wendbaar


De Nissan EVALIA MPV combineert een enorm interieur met een compacte buitenafmetingen. Het resultaat is een MPV die niet te lang en niet te breed is, met 5 of 7 zitplaatsen, en de wendbaarheid van een normale familie-hatchback. Smalle straatjes en landweggetjes zijn geen probleem en parkeren is een fluitje van een cent.

 


 

De Nissan Evalia rijklaar vanaf € 33.806,-

 Brochure aanvragenTalrijke configuraties voor het interieur

 De flexibele zitplaatsen van de Nissan EVALIA MPV kunt u in tal van configuraties opstellen. Voor meer bagageruimte klapt u gewoon één of beide van de twee achterste zitplaatsen omhoog. Hebt u meer ruimte nodig? Klap dan de middelste rij zitplaatsen naar voren, of slechts een paar ervan, dankzij de asymmetrische splitsing. Misschien wilt u een lange lading vervoeren, zoals een surfplank? Klap dan gewoon de passagiersstoel naar beneden, dan past alles prima. Dat is de veelzijdigheid van de Nissan EVALIA MPV voor u!


 


Actie Nissan Jos van Boxtel

Nissan Elektrische auto's

Ontdek Nissan elektrische auto's bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Nissan Bedrijfswagens

Alle modellen uit voorraad leverbaar bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen