Nieuwe Nissan Leaf

Meer bereik, meer vermogen, meer keuze
De best verkochte 100% elektrische auto van Europa is voor 2019 verkrijgbaar in twee versies die passen binnen allerlei verschillende levensstijlen: de Nissan LEAF en de Nissan LEAF e+. De Nissan LEAF is ontworpen voor veelzijdigheid en past dus altijd in de routine van uw gezin. Met vijf stoelen, tot wel 435 liter aan kofferruimte en een strak en dynamisch design is hij van binnen net zo goed als van buiten.
  • Nissan Leaf

  • Vanaf
  • Vanaf
  •  

  • € 36.990,-
  • € 379,- per maand*

Nissan LEAF e+:

  • Nieuw in 2019
  • Uitgerust met een intelligente accu die meer vermogen levert
  • Krachtige, volledig elektrische motor van 214 pk


Verschillende oplaadopties:

De Nissan LEAF past zich aan uw leven, uw ritme en uw manier van rijden aan. Kies voor thuis opladen met een normaal stopcontact of met een gecertificeerde wallbox van Nissan. Of laad de leaf onderweg op via een van de 6000 openbare laadstations. 

Nissan Intelligent Mobility

De Nissan LEAF is uitgerust met de nieuwste technologieën waardoor u zich nooit meer op dezelfde manier zal voortbewegen. Ontdek de technologie waarmee u zich verbonden en zelfverzekerd voelt. U zult bewuster rijden en krijgt ondersteuning wanneer u daar behoefte aan heeft. Ontdek welke Nissan Intelligent Mobility systemen er allemaal in de nieuwe Nissan LEAF zitten. 

Verbind met uw wereld

Het nieuwe 8 inch multitouch-scherm is het hart van uw infotainment- en navigatiesysteem. U heeft snelle en nauwkeurige navigatie van bocht tot bocht van TomTom, muziek, informatie en nog veel meer aan uw vingertoppen. Dat alles plus smartphone-integratie. 

Via de nieuwe NissanConnect Services App kunt u op afstand een laadbeurt starten, de temperatuur in uw auto afstellen en altijd zien waar u geparkeerd staat.

Meer kilometers voor minder geld

Met de 100% elektrische Nissan LEAF bent u goedkoper uit: minder bewegende onderdelen, dus lagere onderhoudskosten en 100% elektrisch, dus minimale gebruikskosten. Door te rijden in de LEAF beschermt u de planeet waarop we rijden en geeft u hem door aan de volgende generatie. Een duurzame toekomst begint hier, in de Nissan LEAF.  

Disclaimer

* Vanaftarief is o.b.v. 48 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,06, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Voorwaarden op www.nissanprivatelease.nl.
Nissan acties bij Oostendorp Jos van Boxtel