Nissan Micra

De compacte high-tech auto
De Nissan Micra is een stoere 5-deurs hatchback uitgerust met technologieën die ingrijpen om uw rit gemakkelijker te maken. De Nissan Intelligent Mobility functies ondersteunen de bestuurder door constant alles in de gaten te houden, voortdurend klaar te staan om in te grijpen en altijd helpen om een stapje voor te staan. Ideaal voor in de drukke stad!
  • Nissan Micra

  • Vanaf
  • Vanaf
  •  

  • € 19.390,-
  • € 254,- per maand*

Meer informatie over de Nissan Intelligent Mobility systemen


Opvallend design

Het strak gevormde exterieur en het expressieve interieur geven de Nissan Micra zijn stoere en sportieve look. Geniet van uw rit dankzij het ruime interieur met ergonomische stoelen voorzien van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen. Met het BOSE ® Personal ® audiosysteem bevind je je in een bad van geluid en ervaar je een 360° 100% aanpasbare luisterervaring. 

Disclaimer

* Vanaftarief is o.b.v. 48 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,06, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Voorwaarden op www.nissanprivatelease.nl.
Nissan acties bij Oostendorp Jos van Boxtel