Nissan E-NV200

De 100% elektrische bedrijfswagen voor bedrijven van de toekomst.

Met de nieuwe 40 kWh batterij en een groter rijbereik trotseert de Nissan e-NV200 alle uitdagingen. Dankzij gegarandeerd uitstootloos rijden kan niets of niemand u tegenhouden om alle hoeken en gaten van de stad te verkennen. Daarnaast maken de lagere eigendomskosten de Nissan e-NV200 100% elektrische bedrijfswagen definitief tot de allerbeste keuze voor uw bedrijf.


 

De Nissan E-NV200 Van rijklaar vanaf € 31.620,- excl. btw

 Brochure aanvragenTot alles in staat:


 


Een slimme investering voor lagere gebruikskosten

Met de overstap naar een elektrische bedrijfswagen zult u merken dat de totale kosten van uw bedrijfsvoering drastisch zullen dalen. Begin de dag met een volledig opgeladen batterij en geniet van een rijbereik tot maar liefst 301 km. Het zal u minder kosten dan een bestelbus met een diesel- of benzinemotor. Nooit meer motorproblemen en u hoeft geen olie meer te verversen. Bovendien bespaart u ook geld - en tijd - op onderhoud.


 

Plan een proefrit                 Offerte aanvragen

 


Subsidies en voordelen

Met elektrisch rijden profiteert u niet alleen van lagere eigendomskosten, maar ook van subsidies. De Nederlandse overheid heeft een subsidiepot voor mensen die een volledig elektrische auto aanschaffen. De Nissan e-NV200 komt in aanmerking voor een korting van maar liefst € 5.100.
Een groener bedrijf is een slimmer bedrijf

Nissan Intelligent Mobility is een revolutie voor uw rijstijl: u stapt zelfverzekerder achter het stuur en geniet van een zinderende rit terwijl u van alles op de hoogte blijft. De 40 kWh batterij van de nieuwe Nissan LEAF zit ook in de Nissan e-NV200 voor een sterk staaltje intelligent vermogen; hét bewijs dat 100% elektrisch rijden makkelijk, praktisch en gezinsvriendelijk kan zijn. Met een rijbereik van 200 km (of makkelijk nog wat meer) en meerdere opties voor opladen rijdt u met deze veelzijdige bedrijfswagen veilig en efficiënt.

 

  

Snelladen

Tot wel 80% opladen in 40 tot 60 minuten. Snelladen is de snelste en makkelijkste manier om op te laden en langer op de weg te blijven. Stop gewoon even langs de snelweg bij het dichtstbijzijnde laadstation of ga naar een Nissan-dealer: het netwerk met CHAdeMO-laders wordt steeds groter.


Laden terwijl u slaapt

U kunt uw 100% elektrische Nissan e-NV200 op twee manieren opladen. Via de Wallbox kunt u in 7,5 uur volledig opladen dankzij de geïntegreerde lader van 6,6 kW. U kunt er ook voor kiezen om 's nachts via het stopcontact op te laden, volledig opladen duurt dan ongeveer 21,5 uur.


Groeiende infrastructuur

Er komen elke dag nieuwe laadstations voor elektrische auto's bij. In Nederland zijn er al veel (snel)laadstations en het netwerk wordt steeds groter. 
De elektrische bedrijfswagen voor mensen en vracht waar u elke klus mee klaart

Vakmanschap en veelzijdigheid komen samen in de 100% elektrische Nissan e-NV200. Maak een keuze uit twee opties (VAN of EVALIA) en pas uw keuze helemaal aan uw wensen aan met gepersonaliseerde rekken, opbergmogelijkheden en stoelen. Dankzij de lage laadhoogte (slechts 52 cm vanaf de grond gemeten) kunt u makkelijk in- en uitladen.


100% ELEKTRISCHE NISSAN E-NV200 VAN

Eenvoudig toegang tot 4,2 m³ laadruimte (genoeg voor twee europallets of vracht met een gewicht tot 701 kg) via de wijd openslaande achterdeuren of de schuifdeuren aan de zijkanten.

100% ELEKTRISCHE NISSAN E-NV200 EVALIA 5 ZITPLAATSEN

Hebt u een busje nodig dat mensen kan vervoeren en goederen? Geen probleem: met de 5-persoonsindeling blijft er nog altijd 1,9 m³ aan laadruimte over.

 

100% ELEKTRISCHE NISSAN E-NV200 EVALIA 7-PERSOONSBUS

Meer mensen, minder pallets: de 100% elektrische Nissan e-NV200 EVALIA is de ideale oplossing. Er is genoeg ruimte om 7 passagiers en al hun bagage comfortabel te vervoeren.


Meer E-NV EVALIA5 jaar voertuiggarantie / 8 jaar batterijgarantie

Bij Nissan bent u ervan verzekerd dat wij alles in het werk stellen om uw bedrijf tot een succes te maken.

Net als bij de nieuwe Nissan LEAF geldt ook voor de Nissan e-NV200 met de nieuwe 40 kWh batterij een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer en 8 jaar of 160.000 kilometer voor de batterijcapaciteit. Informeer bij een van onze verkoopadviseurs naar meer informatie.

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE ZAKENPARTNER ?

Breng uw bedrijf een stap verder. Of u nu eigenaar bent van een klein bedrijf, zelfstandig ondernemer bent of u heeft een groot wagenpark nodig, het gamma bedrijfswagens van Nissan biedt u alles wat u nodig hebt op weg naar succes.


 

Contact opnemen


Nissan e-NV200 Acties

Autohopper Jos van Boxtel in Den Bosch

Auto huren in 's-Hertogenbosch voor een scherpe prijs.

Bekijk actie

Proefrit aan huis!

Een proefrit maken wanneer het ú uit komt.

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen