Nissan NV200

Klaar om zaken te doen.

De Nissan NV200 minivan is het betrouwbare werkpaard dat uw bedrijf nodig heeft, en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Dankzij het indrukwekkende laadvermogen kan hij de zwaarste taken aan, maar is wel klein genoeg om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren – en u zult het nauwelijks merken in uw maandelijkse kosten.

 

 

De Nissan NV200 rijklaar vanaf € 13.720,- excl. btw

 

 

Brochure aanvragenMobiele kantoorruimte

Neem uw kantoor met u mee. De passagiersstoel – met de optionele neerklapbare functionaliteit – wordt in een handomdraai een praktisch bureau,en de 12V aansluitingen en handige opbergruimtes zijn gemakkelijk te bereiken. Om u te helpen efficiënter te werken, houden de high-tech functies van NissanConnect u verbonden met de buitenwereld terwijl u in uw Nissan NV200 bedrijfswagen aan het werk bent.


 

Plan een proefrit                 Offerte aanvragen

 


  

Maximale laadruimte

De Nissan NV200 bedrijfswagen heeft een laadruimte van 4,2 m³, genoeg om twee europallets te vervoeren. En met breed openslaande achterdeuren en één of twee zijschuifdeuren gaat het laden snel en eenvoudig.

 

Benzine- of dieselmotor

De EVALIA is beschikbaar met drie verschillende motoren die precies de juiste inhoud hebben om u het ideale evenwicht tussen vermogen en brandstofverbruik te bieden. Twee 1500cc turbodiesels met ofwel 90 pk / 66 kW met 5,1 l/100 km verbruik of 110 pk met 4,9 l/100 km verbruik, afhankelijk van de omstandigheden. En de 1600cc benzinemotor levert 110 pk / 81 kW met 7,3 l/100 km verbruik allen gemeten volgens de EU-gecombineerd verbuik cyclus.


Uitvoeringen voor uw bedrijf

Moet u voedsel – of bloemen – gekoeld houden? U kunt een standaarduitvoering van de Nissan NV200 bedrijfswagen met een koelunit krijgen. En als u de flexibiliteit wilt om uw bestelwagen aan te passen aan uw zakelijke behoeften, kunt u de MPV-uitvoering kiezen, waarmee u in een paar seconden van twee naar vijf zitplaatsen omschakelt, inclusief een scheidingswand om de cabine van de laadruimte te scheiden.

Nissan NV200 - Gekoelde uitvoeringKoel bewaren

De Nissan NV200 gekoelde uitvoering is op maat gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van de horeca. Met de koelunit kan de royale laadruimte van 2,3 m³ worden afgekoeld tot 0°

 


Standaard 5 jaar fabrieksgarantie!

Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*


Dit is veel meer dan zo maar een garantie:

✔ 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper

✔ 5 jaar garantie op het spuitwerk - dekt de carrosserieverf

✔ 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires

✔ 5 jaar pechhulp onderweg:

dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

✔ 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV200**

✔ Volledig overdraagbaar


En met service-intervallen van 1 jaar of 30.000 km voor de diesel- en benzinemotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.OP ZOEK NAAR DE PERFECTE ZAKENPARTNER ?

Breng uw bedrijf een stap verder. Of u nu eigenaar bent van een klein bedrijf, zelfstandig ondernemer bent of u heeft een groot wagenpark nodig, het gamma bedrijfswagens van Nissan biedt u alles wat u nodig hebt op weg naar succes.


 

Contact opnemen


*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor die nieuw is aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

 

Nissan NV200 Acties

Autohopper Jos van Boxtel in Den Bosch

Auto huren in 's-Hertogenbosch voor een scherpe prijs.

Bekijk actie

Proefrit aan huis!

Een proefrit maken wanneer het ú uit komt.

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen