Nissan NV400

Groot, stoer en sterk voor het betere werk.

Op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiŰnte en zuinige motor? Maak kennis met de Nissan NV400. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan's bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan NV400 uw ideale bedrijfswagen.

 

 

De Nissan NV400 rijklaar vanaf € 22.645,- excl. btw

 

 

Brochure aanvragenVind uw perfecte bedrijfswagen

Gesloten bestelwagen, chassis cabine met open laadbak of tipper, dubbele cabine, Combi of Box - wij hebben een kant-en-klare Nissan NV400 voor elk gebruiksdoel. Kies uw wielbasis, lengte, hoogte, laadvermogen en motor voor uw perfecte bedrijfswagen.Volop laadruimte - Groter kan niet

De Nissan NV400 gesloten LCV kan een lading van maximaal 17 m│ (dat is maximaal vijf europallets) vervoeren, of 20 m│ in de uitvoering als bakwagen. Dankzij de lage vloer en de wijd openslaande deuren kunnen ladingen tot maximaal 4,4 m in lengte probleemloos worden geladen.

De cabine van de Nissan NV400 is stijlvol, ruim en praktisch, met een uitstekend zicht en goede geluidsisolatie. Er is voldoende handige laadruimte, en dankzij het ergonomische design heeft u altijd alles bij de hand.
 

Plan een proefrit                 Offerte aanvragen

 


Minder service-intervallen, meer tijd op de weg!

De Nissan NV400 bedrijfswagen is goed voor uw portemonnee, door lage gebruikskosten. Er is een fabrieksgarantie van 5 jaar of 160.000 km en er wordt gebruik gemaakt van verlengde service-intervallen. Met twee jaar of maximaal 40.000 km tussen olie- en filterverversingen, en de legendarische kwaliteitsnormen van Nissan, brengt uw Nissan NV400 bedrijfswagen zo veel mogelijk tijd op de weg door.


Standaard 5 jaar fabrieksgarantie!

Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*


Dit is veel meer dan zo maar een garantie:

✔ 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper

✔ 5 jaar garantie op het spuitwerk - dekt de carrosserieverf

✔ 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires

✔ 5 jaar pechhulp onderweg:

dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

✔ 12 jaar garantie tegen corrosie van binnenuit voor de Nissan NV400**

✔ Volledig overdraagbaar


En met service-intervallen van 1 jaar of 30.000 km voor de diesel- en benzinemotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.OP ZOEK NAAR DE PERFECTE ZAKENPARTNER ?

Breng uw bedrijf een stap verder. Of u nu eigenaar bent van een klein bedrijf, zelfstandig ondernemer bent of u heeft een groot wagenpark nodig, het gamma bedrijfswagens van Nissan biedt u alles wat u nodig hebt op weg naar succes.


 

Contact opnemen


*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor die nieuw is aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

Nissan NV400 Acties

Autohopper Jos van Boxtel in Den Bosch

Auto huren in 's-Hertogenbosch voor een scherpe prijs.

Bekijk actie

Proefrit aan huis!

Een proefrit maken wanneer het ˙ uit komt.

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen