Nissan NV400

EfficiŽnt en vol mogelijkheden

De Nissan NV400 combineert comfort met de efficiŽntie die nodig is voor de zwaarste klussen. Deze bedrijfswagen is leverbaar in een voor dit segment ongekend aantal varianten. Er is keuze uit verschillende wielbases, lengtes, hoogtes, laadvermogens en laadvolumes van 8 tot 17 m3.
U kunt kiezen voor voorwiel- of achterwielaandrijving ťn uit diverse uitvoeringen. 

De Nissan NV400 VAN vanaf € 22.645,-

 

 

Plan uw proefritMET STANDAARD 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer
De Nissan NV400 bedrijfswagen is goed voor uw portemonnee, door lage gebruikskosten. Er is een fabrieksgarantie van 5 jaar of 160.000 km en er wordt gebruik gemaakt van verlengde service-intervallen. Met twee jaar of maximaal 40.000 km tussen olie- en filterverversingen, en de legendarische kwaliteitsnormen van Nissan, brengt uw Nissan NV400 bedrijfswagen zo veel mogelijk tijd op de weg door.

VIND UW PERFECTE BEDRIJFSWAGEN

Gesloten bestelwagen, chassis cabine met open laadbak of tipper, dubbele cabine, Combi of Box - wij hebben een kant-en-klare Nissan NV400 voor elk gebruiksdoel. Kies uw wielbasis, lengte, hoogte, laadvermogen en motor voor uw perfecte bedrijfswagen.


VOLOP LAADRUIMTE

De Nissan NV400 gesloten LCV kan een lading van maximaal 17 m≥ (dat is maximaal vijf europallets) vervoeren, of 20 m≥ in de uitvoering als bakwagen. Dankzij de lage vloer en de wijd openslaande deuren kunnen ladingen tot maximaal 4,4 m in lengte probleemloos worden geladen.

 

 

Bekijk onze voorraad              Offerte aanvragen

 


voor Nissan Subcontractors:

Nissan Business Center Jos van Boxtel 


Bent u op zoek naar de beste mobiliteitsoplossing voor uw post- en pakketvervoer, dan bent u bij ons op de juiste plaats. Met de Nissan NV400 bieden wij u de idealer vervoerspartner, vol mogelijkheden die kunnen worden afgestemd op ķw wensen. 


 Onze Business Center accountmanager Brian Wels is speciaal opgeleid voor de zakelijke markt en zorgt ervoor dat alles op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Als Business Center kunnen wij u adviseren in koop/lease en daarnaast meer informatie verschaffen over fiscale maatregelen die u als ondernemer belastingvoordeel opleveren zoals bijvoorbeeld investeringsaftrek.


Direct contact met onze verkoopadviseur zakelijke markt, Brian Wels:


Mail: brianwels@josvanboxtel.nl

Telefoon: 085-4840537

Mobiel: 06-57294950


 

Raadpleeg voor de meest actuele prijzen altijd een van onze verkopers.

 

 

Nissan NV400 Acties

Jos van Boxtel Service+pas

De Service+pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.

Bekijk actie

Autohopper Jos van Boxtel in Den Bosch

Auto huren in 's-Hertogenbosch voor een scherpe prijs.

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen