Onderhoud & Reparatie

Houd uw Nissan in topconditie!

Wij zijn erkend Nissan dealer, maar u kunt met elk merk auto bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.
Met de zekerheid dat u vooraf weet wat het gaat kosten, dankzij de adviesprijzen die wij hanteren voor onderhoud.
Als er onverwachts meer kosten zijn, bellen wij u altijd eerst even op voor overleg.


Samen vormen onze monteurs een enthousiast en professioneel team.
In elk van hen schuilt een gepassioneerd autoliefhebber met een schat aan kennis en ervaring. Bovendien worden ze steeds bijgeschoold.
Elke technicus kent elk model auto van bumper tot bumper. Onze werkplaatsen zijn modern ingericht en wij werken uitsluitend met de allerbeste materialen. Zo houden wij de betrouwbaarheid van uw auto op peil en blijft uw auto in topconditie. Tot in lengte van jaren.


Reparatie

Toch kan er altijd iets kapot gaan. Sommige onderdelen van een auto hebben door hun functie nu eenmaal niet het eeuwige leven.
Wanneer er een onderdeel kapot gaat in uw auto, hebben wij n advies: Kom naar onze werkplaats. Dan bent u er zeker van dat het betreffende onderdeel snel en vakkundig wordt vervangen. Gangbare onderdelen hebben wij doorgaans in voorraad en andere zijn binnen 24 uur aanwezig.


Accessoires

Uw auto nog completer maken met uw favoriete accessoires? Kom dan bij ons langs! Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, fietsdragers, trekhaken, kinderstoeltjes... Wij adviseren u graag en bieden alle mogelijke accessoires en onderdelen tegen een zeer scherpe prijs.


Voor onderhoud, APK en reparatie kunt u makkelijk online een afspraak maken.Grote/Kleine beurt

Voor een veilig en betrouwbaar functioneren van uw auto raden wij u aan elke 15.000 km of jaarlijks uw auto te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de auto grondig, reinigen en smeren wij essentile onderdelen en worden onder andere filters en vloeistoffen volgens fabrieksvoorschrift vervangen. Wij hanteren de landelijk vastgestelde onderhoudsprijzen.


APK

U kunt uw Nissan tot twee maanden vr de verplichte keuringsdatum door ons laten keuren, zonder dat de volgende keuringsdatum vervroegd wordt. Bent u al klant, dan ontvangt u van ons tijdig een herinnering wanneer het tijd is voor de APK.


Met een geldige Jos van Boxtel Service+pas is APK helemaal gratis!  


Een losse APK kost € 19,95 en deze prijs is bij ons echt 'all-inclusive'. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. De keuring staat los van het onderhoud van uw auto. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij uw auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst uw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren. Met een geldige Jos van Boxtel Service+pas is de APK helemaal gratis


 

Afspraak maken

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen