De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV

’s Werelds eerste SUV PHEV nog efficiŽnter, chiquer en comfortabeler 

 

Mitsubishi Motors start een nieuw hoofdstuk met de introductie van de tweede generatie Outlander PHEV. De nieuwe variant van Nederlands populairste plug-in-hybride valt direct op door het ‘dynamic shield’ front design.  Samen met het grondig aangepaste interieur, het verhoogde comfort en de nog efficiŽntere aandrijfunit gaan de wijzigingen verder dan gebruikelijk bij een tussentijdse modelvernieuwing. 

De vernieuwde Outlander PHEV rijdt niet alleen zuiniger, maar is ook nog stiller geworden dankzij de toepassing van extra isolatie materiaal.

 

 

De Mitsubishi Outlander PHEV rijklaar vanaf € 35.990,-

 

Brochure aanvragen 

 

Het interieur van de Mitsubishi Outlander PHEV heeft, mede door het toepassen van kwalitatief hoogwaardige materialen, een meer luxe uitstraling gekregen. De nieuwe middenconsole vormt een geheel met het dashboard en hoogglans afwerking en mat chromen accenten creŽren een luxe sfeer, waaraan ook de nieuwe stoelbekledingen en interieurkleur bijdragen. Tevens is het MMCS-navigatiesysteem intuÔtiever te bedienen dankzij nieuwe knoppen en een gewijzigde menustructuur.


 

Bekijk onze voorraad               Offerte aanvragen

Mitsubishi Outlander PHEV Acties

Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV Pure

Ontdek de nieuwe outlander 2019!

Bekijk actie

100 Jaar Mitsubishi Motors

Een indrukwekkende historie

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen