Oostendorp Jos van Boxtel

Al sinds 1954 plezier met auto's

Op 8 november 1954 opende Jos van Boxtel senior een kleine garage in Berlicum. Hij begon bescheiden; kocht gebruikte auto's in, repareerde ze en verkocht ze weer. 

Inmiddels is de Jos van Boxtel Groep overgenomen door de Oostendorp Autogroep en bieden vier autobedrijven onder de naam Oostendorp Jos van Boxtel alles op het gebied van automobiliteit. 


Bekijk onze historie


Alles onder één dak

Wij zijn officieel dealer van Toyota, Nissan, Suzuki en Mitsubishi. Daarnaast zijn we specialist in Kia en occasions. 

Het leveren van betrouwbare auto’s die voldoen aan een hoge kwaliteit, is bij ons een vanzelfsprekendheid. Zo ook het vakmanschap van onze medewerkers. Het echte verschil maken we door niet alleen aandacht te vragen voor onze producten en diensten; maar vooral te luisteren naar wat onze klánten vragen. Alleen dan kunnen we aan hun wensen voldoen. Wie ons bezoekt, merkt direct aan de sfeer dat we plezier hebben in ons werk. Door soms net even een stapje extra te zetten, overtreffen we de verwachtingen zelfs en verrassen we onze klanten bijvoorbeeld met een gewassen auto na een onderhoudsbeurt. 


Duurzaam ondernemen

Als onderneming nemen wij onze verantwoordelijkheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Niet alleen onze modellen behoren, met een grote keuze in hybride en/of elektrische modellen, tot de zuinigste op de Nederlandse markt, ook onze bedrijfsvoering speelt hier continu op in. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen Planet, People en Profit. Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in een autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In onze showrooms staan dan ook alle schone en zuinige modellen van de merken Toyota, Nissan, Suzuki en Mitsubishi. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.


Oostendorp Jos van Boxtel Elektrisch

Het behoud en de bescherming van het milieu is onlosmakelijk verbonden met een duurzame levensstijl en elektrisch rijden is een manier om dat te bereiken. In samenwerking met en dankzij Nissan zijn wij sinds 2010 actief met 100% elektrische mobiliteit. Nissan is koploper op het gebied van elektrisch rijden en neemt het voortouw bij het ontwikkelen van elektrische mobiliteitsoplossingen, het vormgeven van slimme steden en het creëren van een innovatieve en duurzame toekomst. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. 


Ontdek Oostendorp Jos van Boxtel Elektrisch

 


Erkend duurzaam gecertificeerd

Sinds 2010 zijn alle Oostendorp Jos van Boxtel vestigingen door de Bovag gecertificeerd volgens de norm Erkend Duurzaam. Een normering die aangeeft dat een bedrijf duurzaam is door maatschappelijk ondernemen en het milieu in hun bedrijfsvoering aantoonbaar een warm hart toedraagt. 


 


Wat betekent dit in de dagelijkse praktijk van onze bedrijven? 

We streven ernaar onze panden zo duurzaam mogelijk in te richten en te gebruiken. Door verstandig om te gaan met energie en middelen kunnen kleine beetjes uiteindelijk veel helpen. Dit blijkt onder andere uit de toegekende Energielabels A of zelfs A+. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie. Vanaf 2010 hebben wij het afval- en grondstoffenmanagement grondig aangepakt. Door een nog betere scheiding van de recyclestromen (karton, papier, folie, filtermaterialen en harde kunststoffen) bij de bron is het scheidingspercentage van 77% naar 81% gestegen. Ook verkopen we bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden en voeren gebruikte banden op een mileuvriendelijke wijze af.  Datzelfde geldt voor smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Zo dragen wij ons steentje bij aan duurzame afvalverwerking. Oostendorp Jos van Boxtel heeft aandacht voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. 


Werken bij Oostendorp Jos van BoxtelLokale sponsoring