The People Group kiest voor Toyota Jos van Boxtel


The People Group uit Nieuwkuijk heeft bewust gekozen voor de aanschaf van 10 Toyota Aygo┤s en 3 Yaris Hybrides. Maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen is namelijk volledig ge´ntegreerd in hun bedrijfsvoering. En als er dan nieuwe auto’s aangeschaft moeten worden, springt het meest groene automerk eruit: Toyota.

 

The People Group is een Nederlands bedrijf dat actief is in Nederland, BelgiŰ en Duitsland. Het bedrijf is inzetbaar voor multidisciplinaire projecten in de civiele techniek, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, geotechniek en informatie- en communicatietechniek en streeft naar continu´teit door gedegen en fatsoenlijk ondernemerschap. “Ons wagenpark bestond al voor meer dan de helft uit Toyota’s en daarover zijn wij altijd zeer tevreden.” Aldus Bas van Laar, directeur van The People Group.

 

Rik Nanning, vestigingsmanager van Toyota Jos van Boxtel ┤s-Hertogenbosch, leverde de 13 nieuwe Toyota’s aan The People Group af. Nanning: “Duurzaam en maatschappelijk ondernemen hebben wij allebei hoog in het vaandel en mede daardoor is tussen onze bedrijven een prettige samenwerking ontstaan.” Beide ondernemingen vertrouwen erop deze samenwerking nog lang voort te mogen zetten. Nanning: “Wij wensen de medewerkers van The People Group veel veilige kilometers toe.”

 

 

Rik Nanning, vestigingsmanager van Toyota Jos van Boxtel ┤s-Hertogenbosch, leverde de dertien nieuwe Toyota's in Nieuwkuijk af. 

Meer Yaris en Aygo bij Jos van Boxtel

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen