Schadebedrijven Jos van Boxtel certificeren zich opnieuw 

voor de FOCWA Standaard


De Jos van Boxtel Groep bevestigt kwaliteit en de borging van veiligheid en certificeert zich voor de FOCWA Standaard. Dit belangrijke en vereiste FOCWA keurmerk draagt bij aan de missie om iedere dag opnieuw auto’s met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen. 


De certificerende instelling Dekra voerde de audit uit en gaf groen licht voor de certificering, waardoor de schadebedrijven van Jos van Boxtel voldoen aan de hoogste FOCWA norm: “Categorie 2, totaal schadeherstel”.


“Jos van Boxtel al 20 jaar FOCWA gecertificeerd!”


Femke Teeling, directeur FOCWA Schadeherstel, feliciteert Jos van Boxtel en bedankt hen voor hun gezamenlijke inspanningen: “Met het certificaat laat de Jos van Boxtel Groep aan al haar klanten zien dat ze kunnen vertrouwen op echt vakmanschap en op kwalitatief goed en vooral veilig schadeherstel.”


FOCWA, dé brancheorganisatie van de schadeherstelsector, wil met de FOCWA Standaard de kwaliteit en veiligheid van de gehele branche versterken. Autoschadebedrijven die lid zijn van FOCWA moesten hun certificaat halen voor 1 mei 2017.

Meer Jos van Boxtel

Jos van Boxtel Service+pas

De Service+pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.

Bekijk actie