Schadebedrijven Jos van Boxtel certificeren zich opnieuw 

voor de FOCWA Standaard


De Jos van Boxtel Groep bevestigt kwaliteit en de borging van veiligheid en certificeert zich voor de FOCWA Standaard. Dit belangrijke en vereiste FOCWA keurmerk draagt bij aan de missie om iedere dag opnieuw auto’s met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen. 


De certificerende instelling Dekra voerde de audit uit en gaf groen licht voor de certificering, waardoor de schadebedrijven van Jos van Boxtel voldoen aan de hoogste FOCWA norm: “Categorie 2, totaal schadeherstel”.


“Jos van Boxtel al 20 jaar FOCWA gecertificeerd!”


Femke Teeling, directeur FOCWA Schadeherstel, feliciteert Jos van Boxtel en bedankt hen voor hun gezamenlijke inspanningen: “Met het certificaat laat de Jos van Boxtel Groep aan al haar klanten zien dat ze kunnen vertrouwen op echt vakmanschap en op kwalitatief goed en vooral veilig schadeherstel.”


FOCWA, dé brancheorganisatie van de schadeherstelsector, wil met de FOCWA Standaard de kwaliteit en veiligheid van de gehele branche versterken. Autoschadebedrijven die lid zijn van FOCWA moesten hun certificaat halen voor 1 mei 2017.

Meer Jos van Boxtel

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen