Jos van Boxtel breidt uit met labels Specialist in Kia 

en Occasion Center


Jos van Boxtel Groep introduceert Specialist in Kia en Occasion Center. Beide labels hebben ´kennis van zaken´ en ´oog voor de consument en de markt´ als overeenkomsten. Maar er gaat meer achter de nieuwe namen schuil.

Specialist in Kia

“We hebben veel ervaring met Kia, hebben veel vaste klanten en weten in de werkplaats vakkundig met Kia om te gaan.” Gerard van Boxtel geeft aan dat de Kia-rijder bij Jos van Boxtel, de Specialist voor Kia niet alleen terecht kan voor service, reparatie en onderhoud maar ook voor een nieuwe of andere auto. 

Jos van Boxtel Occasion Center

Genoeg over het Specialist in Kia-platform want er is meer nieuws bij Jos van Boxtel aan de Afrikalaan in ’s-Hertogenbosch. In dat pand huist ook Jos van Boxtel Occasion Center. Door de succesvolle verkopen binnen de Jos van Boxtel Groep worden er ook veel auto’s ingeruild van alle merken in alle prijsklassen. Hierdoor is er een ruime keuze aan gebruikte auto’s waarin een team van medewerkers zich helemaal specialiseert. Zij zorgen voor een goede mix van merken, modellen, bewaken de voorraad en werken aan presentatie, vindbaarheid op internet en een messcherpe prijsstelling.” 

Ruim driehonderd

Het aanbod in Jos van Boxtel Occasion Center omvat ruim driehonderd auto’s. Betrouwbaar en jong zijn enkele kwalificaties die Gerard van Boxtel aan het aanbod verbindt. “We gaan het langzaam op- en uitbouwen”, waarmee hij doelt op de aanvulling met exclusieve merken en modellen. De service reikt verder dan het pand aan de Afrikalaan. Het is daar waar een groot deel van de auto’s te zien is maar ook de occasions op de andere Jos van Boxtel-vestigingen worden in het aanbod betrokken en zijn snel beschikbaar voor een kennismaking en/of proefrit. “We proeven in de markt dat er behoefte is aan een duidelijke positionering van occasions, ook binnen onze organisatie. Jos van Boxtel Occasion Center is daarop het antwoord. Waar andere aanbieders stoppen met zoeken, begint ons dienstverlening pas echt.”


Jos van Boxtel Groep heeft aan de Afrikalaan in ’s-Hertogenbosch het Specialist in Kia en het Jos van Boxtel Occasion Center platvorm opgezet.


Meer Yaris en Aygo bij Jos van Boxtel

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen