Technicus van dealer Jos van Boxtel in Oss  in Nederlandse NISTEC-finale

Artwie van Herpen laat kwaliteiten zien in competitie Nissan-technici


• Artwie van Herpen finalist en dus een van tien beste Nissan-technici in Nederland
• ‘NISTEC is een prachtige gelegenheid om je kwaliteiten te laten zien’
• Nissans zoektocht naar beste autotechnicus van Europa nadert ontknoping

Amsterdam, 2 augustus 2018 – Technicus Artwie van Herpen van Nissan-dealer Jos van Boxtel in Oss heeft zich bewezen als een van de tien beste Nissan-technici van Nederland. Hij was een van de tien deelnemers aan de Nederlandse finale van NISTEC (Nissan International Service Technical Contest).


Artwie van Herpen is trots dat hij als een van de tien beste Nissan-technici deelnam aan de Nederlandse NISTEC-finale. ‘Dit is natuurlijk een prachtige gelegenheid om je kwaliteiten te laten zien. Ik heb bewezen dat ik een van de tien beste Nissan-technici van Nederland ben. En dat laat ik ook graag zien in mijn dagelijks werk bij Nissan-dealer Jos van Boxtel,’ aldus Artwie.

Internationale competitie

NISTEC is een internationale competitie voor Nissan-technici uit de dealerwerkplaats. Per land strijden de tien beste technici in de finale om de nationale titel. De deelnemers aan de Nederlandse finale – die op 6 juli 2018 plaatsvond bij Innovam in Nieuwegein – moesten vijf dubbele opdrachten uitvoeren. Arnoud Wilson van dealer Arend Nissan Utrecht deed dat het allerbest. Hij gaat in september naar de Europese NISTEC-finale in Parijs.

Tien finalisten

De tien deelnemers aan de Nederlandse NISTEC-finale waren in willekeurige volgorde Arnoud Wilson van Arend Nissan Utrecht, Danny Vos van Auto Sturm in Middelburg, Dion Boomaars van Leendert van den Born in Roosendaal, Artwie van Herpen van Autobedrijf Jos van Boxtel in Oss, Oscar Koenders van Auto Herwers in Doetinchem, Daniel Meijer van Boerhof in Groningen, Ton Reumerman van Autobedrijf Van Leijden in Alphen aan den Rijn, Edwin van Wijk van Autobedrijf Cas Lamens in Berkel en Rodenrijs, Bart Steegs van V.O.F. Autobedrijf Roothans in Leende en Ramazan Toker van Autobedrijf Lesscher in Hengelo.

Vijf opdrachten

De 10 Nederlandse finalisten moesten diverse diagnoses stellen en problemen oplossen, zoals het opsporen van storingen in het motor management systeem, mechanische motorstoringen, een mechanische controle van een CVT transmissie, een elektrische meting op de elektromotor van een Nissan LEAF en een vraag met betrekking tot het aircosysteem.

In Nederland namen meer dan honderd technici deel aan de voorrondes van de NISTEC-competitie. Zij kregen online een aantal technische cases voorgelegd, die ze naar eigen inzicht moesten oplossen. De tien beste technici streden op 6 juli in Nieuwegein met een aantal praktijktests om de titel NISTEC KAMPIOEN NEDERLAND 2018.


Helemaal links: Artwie van Herpen.

Meer Yaris en Aygo bij Jos van Boxtel

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen