Jos van Boxtel Service

En centraal aanspreekpunt voor al uw mobiliteitswensen.

Onze dienstverlening biedt voor al uw behoeften een passende oplossing. U kunt bij ons vanzelfsprekend terecht voor service en onderhoud, schadeherstel, accessoires en vervangend vervoer. Maar wij bieden u ook tal van diensten op het gebied van leasing, verhuur, financiering en verzekeringen. Kom voor meer informatie langs bij een van onze bedrijven of neem direct contact met ons op.

 

 

Werkplaatsafspraak maken

 

 

"Als u bij ons een auto koopt, houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt."
Hans van Boxtel, directeur Jos van Boxtel

 

Kwaliteit staat voorop!

Binnen onze organisatie werken 150 vakmensen die u graag goed van dienst zijn en een uitstekende kwaliteit leveren. Om deze kwaliteit te waarborgen, zijn al onze bedrijven ISO 9002 en Erkend Duurzaam gecertificeerd. Voor u een garantie dat u de kwaliteit en service krijgt waar u bij aankoop van een auto op rekent.


 

 Altijd zorgeloos op weg met een Service+pas

Jos van Boxtel Service+pas

Speciaal voor onze klanten hebben wij de Service+pas ontwikkeld waarmee u voor allerlei onderhoudswerkzaamheden bij ons terecht kan. De APK is met deze pas bijvoorbeeld helemaal gratis. Daarnaast biedt deze pas u altijd pechhulp in binnen- en buitenland. Zo kunt u altijd zorgeloos op weg! 


Meer over de Service+pas


Fabrieksgarantie

Al onze merken kennen een uitgebreide garantiedekking op fabricagefouten gedurende minimaal 3 jaar of 100.000 kilometer, indien dit eerder bereikt wordt. Lakgarantie kent een termijn van 3 jaar en doorroesten van binnenuit 12 jaar. Bij verkoop van de auto wordt de garantiedekking overgedragen op de nieuwe eigenaar. Raadpleeg uw instructieboekje voor uitgebreide informatie over de fabrieksgarantie van uw auto of neem contact met ons op.

Verlengde Garantie

Ook als uw fabrieksgarantie is afgelopen hebben wij voor u een oplossing zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Wij bieden u de mogelijkheid een verlengde garantie af te sluiten. Zo verlengen wij uw rijplezier. 

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen