Oostendorp Jos van Boxtel Service

Eťn aanspreekpunt voor al uw mobiliteitswensen 

Samenwerkende autobedrijven, schadeherstelbedrijven en een eigen lease- en verhuurmaatschappij bieden u een totaalpakket op het gebied van automobiliteit. 


APK, Onderhoud, Reparatie? Maak een werkplaatsafspraak

U kunt met elk merk en type auto in onze werkplaats terecht en u kiest zelf bij welke Oostendorp Jos van Boxtel vestiging u uw afspraak maakt. We voeren het onderhoud gegarandeerd goed, snel en efficiŽnt uit dankzij de juiste expertise en modernste apparatuur. Wij zijn u graag van dienst en leveren u uitstekende kwaliteit.

 

Werkplaatsafspraak maken
Team Oostendorp Jos van Boxtel: "Wij gaan voor een 10!"

Als u bij ons een auto koopt, houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Wij garanderen kwaliteit en een hoogstaande service bij ťlk bezoek aan een van onze bedrijven. Bent u onverhoopt niet 100% tevreden over een bezoek aan een van onze bedrijven? Laat het ons dan weten! Wij willen namelijk elke beter worden. Voor u.


Laat het ons wetenGarantie

Fabrieksgarantie

In het geval van fabricagefouten bieden al onze merken een uitgebreide garantiedekking gedurende minimaal 3 jaar of 100.000 kilometer. Tevens wordt er gedurende 3 jaar garantie gegeven op de lak en 12 jaar op doorroesten van binnenuit. Bij een nieuwe auto vindt u de garantievoorwaarden in het onderhoudsboekje. Bij een gebruikte auto zijn de garantievoorwaarden gelijk aan de Bovag standaardbepalingen. 


Verlengde garantie

Wanneer de fabrieksgarantie is afgelopen bieden wij u een verlengde garantie zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Zo verlengen wij uw rijplezier. 


Oostendorp Service PLUS pas

Wij streven naar zorgeloos rijplezier voor al onze klanten. Om dit te realiseren bieden wij onze klanten de Service PLUS pas. Met deze pas ontvangt u een groot aantal voordelen op onderhoud en reparaties. Meer informatie over de Service PLUS pasMeer service bij Oostendorp Jos van Boxtel