Garantie & Pechhulp

Fabrieksgarantie

Al onze merken kennen een uitgebreide garantiedekking op fabricagefouten gedurende 3 jaar of 100.000 kilometer, indien dit eerder bereikt wordt. Lakgarantie kent een termijn van 3 jaar en doorroesten van binnenuit 12 jaar. Bij een nieuwe auto kunt u de garantievoorwaarden vinden in het onderhoudsboekje en bij een gebruikte auto zijn de garantievoorwaarden gelijk aan de Bovag standaardbepalingen.


Verlengde garantie

Ook als uw fabrieksgarantie is afgelopen, hebben wij voor u een oplossing zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Wij bieden u de mogelijkheid een verlengde garantie af te sluiten. Onze medewerkers geven u graag een passend garantie-advies. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

 

Pechhulp bij Jos van Boxtel - Goed geregeld! 

Jos van Boxtel Service+pas

Wij adviseren u sterk om tegen een geringe meerprijs onze Service+pas aan te kopen. Deze pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.


Meer info


Jos van Boxtel Mobiliteitspas

Indien u niet kiest voor onze Service+pas kunt u een Jos van Boxtel Mobiliteitspas verkrijgen. Met deze pas bent u tot een jaar of 15.000 km verzekerd van hulp bij pech onderweg. De service wordt verlengd wanneer u het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften aan de auto door ons laat uitvoeren.
 
 

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen