Voor iedereen een passende lease oplossing

Ontdek welke leasevorm bij u past

Of u nu ondernemer bent of graag als particulier zorgeloos en voor een vast maandbedrag een auto rijdt: u kunt bij ons terecht voor al uw leasezaken. Dankzij onze jarenlange expertise en dienstverlenende instelling zorgen wij dat u altijd kunt blijven rijden. Bijkomend voordeel is dat onderhoud, reparatie en schadeherstel bij ons onder één dak plaatsvinden. Geniet van One-stop-shopping bij Oostendorp Jos van Boxtel. Wilt u in een persoonlijk gesprek te weten komen welke leasevorm het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs voorzien u graag van een op maat gemaakt advies en stoppen pas als alles duidelijk en naar wens is.  


Zakelijk leasen

Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan die perfect passen bij uw mobiliteitswensen en die van uw werknemers. U kunt kiezen uit verschillende leasevormen en uiteraard denken wij graag met u mee over welke vorm het beste bij u en uw bedrijf past!


Zakelijk leasenParticulier een auto leasen

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is Private (Flex)Lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten, behalve tanken/opladen en wassen, zijn opgenomen in het maandbedrag. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Private Lease kan ook een uitkomst bieden wanneer u een mobiliteitsbudget krijgt van uw werkgever. Wij vertellen u hier graag meer over.

 

Private (Flex)Leasen

Onbezorgd een nieuwe Toyota, Nissan, Suzuki of Mitsubishi rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Dat kan heel overzichtelijk met private lease. Verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, APK: alle kosten zitten bij het maandbedrag inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken. Private Lease kan ook een uitkomst bieden wanneer u een mobiliteitsbudget krijgt van uw werkgever. Wij vertellen u hier graag meer over. 


Autofinanciering

Wilt u de auto als eigendom? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering:

Wilt u een auto kopen maar heeft u net het geld niet direct beschikbaar? Of betaalt u het aankoopbedrag liever gespreid? Om de auto niet aan uw neus voorbij te laten gaan bestaat er de mogelijkheid om deze te financieren. Er zijn verschillende manieren om uw nieuwe auto te financieren. En daardoor is er altijd wel een manier die bij u past.

Onze verkoopadviseurs informeren u graag over het veilig financieren en verzekeren van uw auto. Kom bij ons langs of neem online contact met ons op voor meer informatie.


Auto huren

Soms heeft u een auto nodig voor een korte periode. Dan is huren vaak de beste optie! 

Bijvoorbeeld voor op vakantie (wintersport, dagje uit, zomervakantie), wanneer u zelf (even) geen auto voor handen heeft, als u tijdelijk een grotere auto nodig heeft of als u moet verhuizen. Waarom een auto huren bij Oostendorp Jos van Boxtel? 

Wij zijn aangesloten bij Autohopper, waar iedereen een nieuwe auto kan huren voor een uiterst scherpe prijs en met heldere voorwaarden. Voor een dag, een weekend, een week of langer als gewenst.


Bekijk tarieven

Private Lease acties bij Oostendorp Jos van Boxtel