Onderhoud en reparatie

Regelmatig onderhoud aan uw auto is nodig om veilig te kunnen blijven rijden. Voor onderhoud en reparaties aan uw auto bent u bij alle vestigingen van Oostendorp Jos van Boxtel altijd aan het juiste adres. Wij zijn vertrouwd met elk merk en type auto en voeren het onderhoud snel en efficiŽnt uit. Wij hebben de juiste expertise en originele onderdelen in huis om u optimaal van dienst te zijn bij reparatie en onderhoud van uw auto.


Offerte voor onderhoud aanvragen


Hoe weet u wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt? 

Ons advies is om uw auto jaarlijks of na iedere 15.000 km te laten onderhouden. Ook wanneer u de auto weinig gebruikt adviseren wij om jaarlijks een beurt te laten doen. Het rijden van korte stukjes maakt een auto namelijk relatief slijtagegevoelig. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de auto grondig, reinigen en smeren wij essentiŽle onderdelen en worden onder andere filters en vloeistoffen volgens fabrieksvoorschrift vervangen. Ook worden, indien nodig, kapotte onderdelen gerepareerd. Op het informatiekaartje in de deur van uw auto kunt u terugzien na hoeveel tijd of afstand uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.

 

APK (Gratis met een geldige Jos van Boxtel Service+pas!) 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Bent u al klant bij Oostendorp Jos van Boxtel? Dan ontvangt u tijdig van ons een herinnering wanneer het tijd is voor de APK. U kunt de auto tot twee maanden vůůr de verplichte keuringsdatum door ons laten keuren, zonder dat de volgende keuringsdatum vervroegd wordt. 


Bij Oostendorp Jos van Boxtel heeft u een 'all-inclusive' APK voor €19,95. Deze prijs is ťcht 'all-inclusive', we rekenen geen extra kosten voor de afmelding of emissietest. De keuring staat los van het onderhoud van uw auto, dus er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt. Blijkt uw auto niet aan de keuringseisen te voldoen? Wij vragen Šltijd eerst uw toestemming om een reparatie te mogen uitvoeren. Heeft u een geldige Service+pas? Dan is de APK voor u helemaal GRATIS! 


Afspraak maken

 


Oostendorp Jos van Boxtel Service+pas

Speciaal voor onze klanten hebben wij de Service+pas ontwikkeld waarmee u voor allerlei onderhoudswerkzaamheden bij ons terecht kan. De APK is met deze pas bijvoorbeeld helemaal gratis. Daarnaast biedt deze pas u altijd pechhulp in binnen- en buitenland. Zo kunt u altijd zorgeloos op weg!


Ontdek de voordelen