Schadeherstel bij Oostendorp Jos van Boxtel 

Bij elke autoschade kunt u voor het herstel terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven in 's-Hertogenbosch, Oss en Middelrode. Onze schadebedrijven voldoen aan de hoogste FOCWA norm, waardoor u altijd kunt vertrouwen op echt vakmanschap en op kwalitatief goed en vooral veilig schadeherstel. Wij nemen graag het totale schadetraject uit handen en regelen ook voor u de administratieve en financiŽle afhandeling. Het is onze missie om u goed te helpen en ervoor te zorgen dat u weer snel mobiel bent. Wat te doen bij Autoschade?

Stap 1 - het schadeformulier

Vul het schadeformulier volledig in. Zijn er meerdere betrokkenen bij de schade? Zorg er voor dat het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld en ondertekend. 


Stap 2 - sleepdienst

Kunt u niet meer verder rijden? Schakel dan de sleepdienst in. Bel het telefoonnummer van een alarmcentrale van uw verzekering. Dit telefoonnummer staat bijna altijd op uw groene kaart. De alarmcentrale zorgt ervoor dat een sleepbedrijf uw auto weghaalt. Op deze manier worden de kosten van het wegslepen automatisch bij uw verzekeraar gedeclareerd. 


Stap 3 - Neem contact op met een van onze vestigingen

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en leasebedrijven. We nemen het totale schadetraject, inclusief de administratieve en financiŽle afhandeling, graag uit handen zodat u zorgeloos verder kan. 
Voordelen van schadereparatie bij Oostendorp Jos van Boxtel:

• Schadeherstel voor Šlle verzekeringsmaatschappijen
• Gratis vervangend vervoer tijdens reparatie
• Gťťn of beperkt eigen risico
• Gratis haal- en brengservice
• 4 jaar volledige FOCWA Eurogarant garantie
• 100% Kleurgarantie
• Snel een voordelig herstel van diverse kleine beschadigingen

 

Service en kwaliteit bij autoschadeherstel

We werken met de nieuwste technieken op een hoogstaand kwalitatief niveau en bieden u een uitstekende service. Om kwaliteit te waarborgen is Schadenet 's-Hertogenbosch ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en aangesloten bij FOCWA. Ons team bestaat uit vakkundige en professionele medewerkers die zorgvuldig en met passie elke autoschade herstellen. Ook voor goed advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en helpen u graag!


Autoschadeherstel

Wij kunnen verschillende kleine beschadigingen op een snelle en voordelige manier voor u herstellen:


Via onze online calculator kunt u gratis en vrijblijvend uw schade berekenen. Heeft u liever persoonlijk advies? Kom dan gewoon even bij ons langs, wij adviseren u graag.


Online schade berekenen  


Wagenparkbeheer & poolbeheer

Ook voor het beheer van uw wagenpark kunt u terecht bij Oostendorp Jos van Boxtel. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen of mail naar schade@schadenetjosvanboxtel.nl.

Meer schadeherstel bij Oostendorp Jos van Boxtel