De 7 Garanties van Suzuki

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki


 1. Een Suzuki is dynamisch en speels om te rijden door zijn lage gewicht en directe besturing.

2. Standaard alle technologie die je echt nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je altijd de beste technische oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

3. Aantrekkelijk en compact van buiten en ruim van binnen. Ontdek het prachtige design van de Suzuki modellen.

4. Suzuki staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo komt Suzuki als betrouwbaarste automerk naar voren in een omvangrijke enquête van de Consumentenbond.

5. Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki's zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan dat bij de Suzuki-dealer professioneel en voordelig.

6. Er is altijd een dealer in de buurt, die persoonlijk voor je klaar staat. Vertrouw op vakmanschap, duidelijke afspraken en betrouwbare service.

7. Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van extra inruilvoordeel: ruil je huidige auto in voor een scherp aanbod.  Plan  een proefrit
Meer redenen om voor Suzuki te kiezen:

Suzuki Vitara met extra voordeel!

Suzuki Vitara actie bij Jos van Boxtel in Den Bosch

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen