Suzuki Baleno

De lichtste in zijn klasse. De voordeligste in gebruik.

 

Het gewicht van je auto bepaalt hoeveel wegenbelasting je betaalt. Daar is bij het ontwerpen van de Baleno goed over nagedacht. De meeste uitvoeringen van de Baleno wegen nog maar 840 kilogram, waardoor hij in de gunstige gewichtsklasse van 751 kilogram tot en met 850 kilogram valt. Hierdoor betaal je dus minder wegenbelasting. Daarnaast zorgt het lichte gewicht ervoor dat de Baleno heel zuinig is met brandstof. 


Suzuki staat bekend om betrouwbare auto’s. De Baleno is hier ook weer een goed voorbeeld van. Suzuki maakt gebruik van bewezen en beproefde technieken. Samen met het lichte gewicht, zorgt dit voor minder slijtage en daardoor zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Combineer je dit met de lage dagelijkse verbruikskosten dan is de Baleno wel een heel aantrekkelijke auto om in te rijden. 

 

 

De Suzuki Baleno rijklaar vanaf € 17.599,-

 

Brochure aanvragen


"Door de lage gebruikskosten is de Baleno wel een heel aantrekkelijke auto om in te rijden" 


De Baleno in verschillende uitvoeringen

Er is veel tijd en aandacht gestoken in het design van de Baleno. Ook van binnen. Neem bijvoorbeeld het dashboard. Dat is niet alleen overzichtelijk en praktisch, maar ook erg stijlvol. Naast het mooie design zijn alle uitvoeringen standaard voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en stuurwiel, airconditioning en een bandenspanningsindicator. 


In de meest complete uitvoering van de Baleno vind je tussen de toerenteller en de snelheidsmeters ook het multi-informatie display. Hierop wordt de status van de auto weergegeven en krijg je inzicht in jouw rijstijl. In deze uitvoering zit ook het smartlink audio en navigatiesysteem. Dit is een 7” multimedia touchscreen waarop naast de uitgebreide audio en navigatie functies ook je smartphone gekoppeld kan worden. Er zijn drie verschillende uitvoeringen van de Baleno waar je voor kunt kiezen, Comfort, Exclusive en High Executive.


 

Bekijk onze voorraad               Offerte aanvragen

Suzuki Acties

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen