Suzuki Celerio

De Celerio is zuinig, verrassend praktisch en bijzonder veilig. 

 

De Celerio is compact vanbuiten, maar wacht tot je de Celerio vanbinnen ziet: ruimte volop! Zowel om comfortabel te zitten als om gemakkelijk al je bagage in kwijt te kunnen. Je kunt zelfs drie volwassenen op de achterbank (vanaf Comfort) meenemen. En wat vind je van de handige extra opbergvakken, waardoor je al je losse spullen een eigen plek kunt geven? Bij de Celerio krijg je dus het voordeel van een compacte, wendbare auto met het gemak van heel veel ruimte.

 

 

De Suzuki Celerio rijklaar vanaf € 10.999,- 

 

Brochure aanvragen


"Zuinig en dus ook voordelig" 


Een echte alleskunner

Vanbuiten compact, vanbinnen groots. Want binnen deze klasse vind je geen ruimer interieur met vijf comfortabele zitplaatsen (vanaf Comfort). En in de flinke bagageruimte passen gemakkelijk de wekelijkse boodschappen of vakantiespullen. Behalve de ruimste in zijn klasse, is de Celerio ook de zuinigste en de schoonste. Dus goed voor het milieu Ún goed voor jouw portemonnee. De betrouwbaarheid waar Suzuki om bekendstaat (ANWB: ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’), vind je natuurlijk ook terug in de Celerio.


 

Bekijk onze voorraad               Offerte aanvragen

Suzuki Celerio Acties

Suzuki Celerio Actie

Suzuki Celerio actie bij Jos van Boxtel in Den Bosch

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen