Suzuki Jimny

Eind 2018 in onze showroom verwacht!

 

De volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny. De eigenzinnige offroader die tegelijkertijd een werkpaard, maar ook een avontuurlijke lifestyle auto is. Het volledig nieuwe, hoekige design sluit perfect aan op het robuuste karakter van de Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4x4-aandrijving met lage gearing. De nieuwe generatie blijft trouw aan het kenmerkende Jimny-DNA: rechtdoorzee, praktisch, down-to-earth en klaar voor elk avontuur.


De Jimny wordt leverbaar met de keuze uit verschillende carrosseriekleuren waaronder trendy 2-tone kleuren als ‘Kinetic Yellow’ met zwart dak. De precieze specificaties voor de Nederlandse markt, zoals de specificaties en motorisering, volgen in het najaar van 2018. 

 

 

De Suzuki Jimny verwachten we eind 2018 in onze showroom

Rijklaar vanaf € 26.999,- 

 

Brochure aanvragenBlijf op de hoogte van de nieuwe Suzuki Jimny!

Vul uw  gegevens in en we houden u op de hoogte van al het nieuws omtrent de nieuwe Jimny.Uw gegevens


 
 
 
 

 Vierde generatie compacte 4x4 blijft trouw aan Jimny-DNA

De Suzuki Jimny kent een rijke historie. De eerste generatie werd in 1970 onthuld. Het was de eerste en enige compacte 4x4 in het kleinste segment van de markt. Zowel professionele 4x4-rijders als dagelijkse gebruikers liepen met de Jimny weg. In 1981 presenteerde Suzuki de tweede generatie, die met zijn vierkante design en ruimere interieur eveneens de harten van velen veroverde. De huidige generatie kwam in 1998 op de markt, met meer comfort, een langere wielbasis en een verfijnder weggedrag. Suzuki verkocht tot en met maart 2018 wereldwijd 2,85 miljoen stuks van de Jimny. Daarmee is het een van de succesvolste Suzuki-modellen ooit.

 


  


Suzuki Acties

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen