Auto voor de zaak

Hoe bent u zakelijk het voordeligst uit?

Op basis van een gratis mobiliteitsscan voor ondernemers geven wij u een goed inzicht in de kosten van uw wagenpark.
Wij maken voor u een vergelijking tussen koop- en leasemogelijkheden en we geven aan waar besparingen zijn te realiseren.

 

Leasen in plaats van kopen

Leasen kan een aantrekkelijke en voordelige keuze zijn, zowel voor grote bedrijven als voor het midden- en kleinbedrijf.
Bij de Jos van Boxtel Groep bent u aan het juiste adres om een auto te leasen: Als dealer van 4 topmerken bieden wij u een ruime keuze in modellen.
Met 'Jos van Boxtel Lease' heeft u de keuze uit verschillende leasevormen, die aansluiten bij uw bedrijf en uw individuele wensen.
Wij vinden voor u altijd de juiste lease-oplossing! 


Jos van Boxtel Lease

 


Meer informatie
Wilt u meer informatie over een auto voor de zaak of een (lease)advies op maat? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag!


 
 
 
 
 
 


 Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen