De compleet nieuwe Toyota RAV4

Helemaal SUV. Helemaal Hybride. Geen halve maatregelen

 

De nieuwe RAV4 is gemaakt voor puur rijplezier, met uitstekende prestaties in het terrein en een design dat direct opvalt. Zijn robuuste styling komt samen met een interieur vol vakmanschap. Ook in de stad is de nieuwe RAV4 volmaakt op zijn plek, met een hoge zitpositie die u uitstekend uitzicht biedt en een gevoel van controle geeft.


Het onderscheidende exterieur en het luxueuze interieur van de RAV4 worden gecombineerd met technologie die nieuwe normen stelt in dit segment. Het ruime en comfortabele interieur zit vol luxe en doordachte details. Daarbij levert hij dankzij de nieuwe 2,5 liter Full Hybrid aandrijflijn onder alle omstandigheden aansprekende prestaties.

 

 

De nieuwe Toyota RAV4 vanaf: € 34.995,-

 

Brochure aanvragen 

 

 

Een gewone hybride, of een hybride van Toyota?

Gaan waar u maar wilt, van drukke steden tot meer avontuurlijke routes en zwaar terrein. De nieuwe RAV4 heeft voldoende vermogen om geen concessies te hoeven doen aan actieradius of efficiency. Zijn nieuwe 2,5 liter hybride aandrijflijn staat garant voor een fluisterstille rijbeleving wanneer u alleen op elektrische energie rijdt, zonder stekker. Bovendien is deze vooruitstrevende aandrijflijn in staat om zichzelf op te laden. Met de nieuwe RAV4 Hybrid Electric begint een nieuw tijdperk van veelzijdige en duurzame prestaties.


Er is veiligheid en er is complete controle

Het innovatieve Toyota Safety Sense tilt hulpsystemen voor bestuurders naar een nog hoger niveau. De nieuwe RAV4 waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar - waar nodig helpt hij u ook om trefzeker te reageren. Dat betekent meer veiligheid voor uzelf, uw passagiers en uw omgeving en maakt autorijden tegelijkertijd plezieriger dan ooit.

 
Op de hoogte blijven van de verwachte Toyota modellen in 2019?

Vanaf 2019 zijn er heel veel nieuwe modellen te bewonderen in onze showroom! De nieuwe Toyota RAV4, de nieuwe Corolla (maart 2019), de nieuwe Prius, de nieuwe Toyota Supra (medio 2019) Ún de nieuwe Toyota Camry (juni 2019). Kies uw favoriete model(len) in onderstaand formulier, dan houden wij u persoonlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of kom langs in een van onze showrooms voor meer informatie.Uw gegevens


 
 
 
 
 

 Toyota Acties

Toyota Acties

Ontdek alle Toyota acties bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Toyota occasion actie!

Toyota occasion rijden met het Betaalplan

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen