Toyota Prius

Prius voorop, anderen volgen
Het verhaal van de Prius begon in 1997. De eerste hybride auto voor het grote publiek verleende een nieuwe dimensie aan autorijden. Nu is het tijd voor een vervolg. De Prius combineert intelligente technologie en creatief design met dynamische prestaties en uitstekend rijgedrag. Het resultaat is een auto die zowel plezierig rijdt als zuinig is.
  • Toyota Prius

  • Vanaf
  •  

  • € 32.995,-

hybride marktleider:

  • Tot 50% elektrisch rijden zonder stekker 
  • Bespaar tot 30% op brandstof 
  • Standaard voorzien van een automaat 

Eigentijds design, intelligent rijgedrag

Dit is een auto met eigentijds design dat aansluit bij de geavanceerde technologie. Het nieuwe uiterlijk behoudt het iconische, driehoekige silhouet van de Prius, maar voegt daar eigentijdse lijnen aan toe die bijdragen aan een optimale stroomlijn. Dat leidt tot een auto die zowel fraai is om te zien als plezierig om in te rijden.

Bijzonder zuinig, optimaal rijplezier

Het geeft meer voldoening om in een hybride auto te rijden dan ooit. De naadloze overgangen tussen elektrisch rijden en de benzinemotor zorgen voor dynamische acceleratie indien gewenst. En dankzij het lagere zwaartepunt, verbeterde onderstel en toegenomen vermogen ervaart de bestuurder indrukwekkende prestaties en rijgedrag.

Veilig op weg met Toyota Safety Sense

Het innovatieve systeem Toyota Safety Sense tilt rijassistentie naar een hoger niveau. Met gebruik van 22 sensoren die strategisch rond de auto zijn geplaatst wordt u geattendeerd op mogelijk gevaar zodat u direct kunt reageren - om de veiligheid van inzittenden en andere weggebruikers te optimaliseren.

Disclaimer

* Wijzigingen en (typ)fouten voorbehouden
Toyota acties bij Jos van Boxtel