Onderhoud, Reparatie en Schadeherstel

Houd uw auto in topconditie!


Wij zijn erkend Toyota dealer, maar u kunt met elk merk auto bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. 

Met de zekerheid dat u vooraf weet wat het gaat kosten, dankzij de adviesprijzen die wij hanteren voor onderhoud. Als er onverwachts meer kosten zijn, bellen wij u altijd eerst even op voor overleg.

 

Samen vormen onze monteurs een enthousiast en professioneel team. In elk van hen schuilt een gepassioneerd autoliefhebber met een schat aan kennis en ervaring. Bovendien worden ze steeds bijgeschoold. Elke technicus kent elk model auto van bumper tot bumper. Onze werkplaatsen zijn modern ingericht en wij werken uitsluitend met de allerbeste materialen. Zo houden wij de betrouwbaarheid van uw auto op peil en blijft uw auto in topconditie. Tot in lengte van jaren.


Afspraak maken               Schade melden


Onderhoud en reparatie

Toch kan er altijd iets kapot gaan. Sommige onderdelen van een auto hebben door hun functie nu eenmaal niet het eeuwige leven.

Wanneer er een onderdeel kapot gaat in uw auto, hebben wij één advies: Kom naar onze werkplaats.  Dan bent u er zeker van dat het betreffende onderdeel snel en vakkundig wordt vervangen. Gangbare onderdelen hebben wij doorgaans in voorraad en andere zijn binnen 24 uur aanwezig.


Schadeherstel

Met 3 eigen schadeherstelbedrijven in Middelrode, 's-Hertogenbosch en Oss kunnen wij uw auto snel en vakkundig herstellen.
Wij werken voor álle verzekeringsmaatschappijen, hebben altijd passend vervangend vervoer voor u beschikbaar en nemen het totale
schadetraject graag uit handen zodat u snel en zorgeloos verder kunt.


Accessoires

Uw auto nog completer maken met uw favoriete accessoires? Kom dan bij ons langs! Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, fietsdragers, trekhaken, kinderstoeltjes... Wij adviseren u graag en bieden alle mogelijke accessoires en onderdelen tegen een zeer scherpe prijs.

 

Grote/Kleine beurt

Voor een veilig en betrouwbaar functioneren van uw auto raden wij u aan elke 15.000 km of jaarlijks uw auto te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de auto grondig, reinigen en smeren wij essentiële onderdelen en worden onder andere filters en vloeistoffen volgens fabrieksvoorschrift vervangen. Wij hanteren de landelijk vastgestelde onderhoudsprijzen. In combinatie met een beurt in APK gratis! U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,65. 


APK

Bestaande klanten ontvangen van ons tijdig een herinnering wanneer het tijd is voor de APK. U kunt de auto tot 2 maanden vóór de verplichte keuringsdatum laten keuren, zonder dat de volgende keuringsdatum vervroegd wordt. Bij eventuele noodzakelijke reparaties brengen wij u altijd vooraf op de hoogte gebracht over bijkomende kosten. 

Bij Jos van Boxtel kost de APK € 19,95, incl. wettelijke afmeldkosten. Extra kosten zoals o.a. emissietest worden niet in rekening gebracht. De APK is gratis i.c.m. onderhoud. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,65. Als u een geldige Jos van Boxtel Service+pas heeft, is APK helemaal gratis!

 

Voordelen van schadereparatie bij Jos van Boxtel:

 • Schadeherstel voor álle verzekeringsmaatschappijen
  Gratis vervangend vervoer tijdens reparatie
  Géén eigen risico
  4 jaar volledige FOCWA Eurogarant garantie
  100% Kleurgarantie
  Snel een voordelig herstel van diverse kleine beschadigingen  

MRT-reparaties (Moderne Reparatie Technieken):

 • Verschillende kleine beschadigingen kunnen wij op een snelle en voordelige manier herstellen
  Uitdeuken zonder spuiten
  Bumper reparatie
  Koplampreparatie
  Dashboard en interieur reparatie
  Bijspuiten (spotrepair)
  Polijsten
  Ruitreparatie

Wagenparkbeheer & Poolbeheer

Ook voor het beheer van uw wagenpark kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen of mail naar schade@schadenetjosvanboxtel.nl.  
 

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen