Nieuwe Aygo: nieuw design en fun to drive!

Nieuw in onze showroom!

 

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look. We zetten de drie belangrijkste verbeteringen van de nieuwe Toyota AYGO op een rij. In de nieuwe AYGO wil je gezien worden. Hij is geknipt voor het leven in de stad.

 

 

De nieuwe Toyota AYGO vanaf € 11.795,-


Brochure aanvragen 

 

Nóg karakteristieker design

Het succes van de AYGO is mede te danken aan het karakteristieke design. Dit blijft behouden: het opvallende X-design aan de voorkant is niet langer twee- maar driedimensionaal. Het resultaat? Het frontdesign oogt krachtiger en herkenbaarder dan ooit. De grille benadrukt de breedte aan de voorkant en geeft de AYGO een stoere look. De nieuwe AYGO is verkrijgbaar in onder meer twee frisse exterieurkleuren: 'Magenta' en 'Rich Blue'. Ook het interieur heeft een flinke make-over gekregen. Zo kregen de meters een driedimensionaal design, een nieuwe verlichtingskleur en zijn er nieuwe kleurthema's als 'Quartz Grey' en 'Piano Black'.Plan alvast een proefrit                Vraag een offerte aan

 

 


Wijzigingen voorbehouden. 

Toyota AYGO Acties

Meer service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze Toyota AYGO? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordeling zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw Toyota AYGO. 

Meer over leasen