1e Autotechnicus m/v


Voor onze vestiging in Oss met de merken Nissan en Toyota zoeken wij een full-time 1e Autotechnicus m/v die zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kan uitvoeren. Je hebt naast een relevante opleiding al enkele jaren werkervaring opgedaan in de autobranche. Je bent flexibel, gemotiveerd en collegiaal en je komt in een team goed tot je recht.


Vereiste kwalificaties; 1e Autotechnicus, goed in het stellen van een diagnose, uitgebreide kennis van moderne auto-elektronica. Je bent al APK-keurmeester of je bent bereid dit te gaan behalen. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Kennis van Nissan en/of Toyota is een pre.


Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou. Wij bieden een uitdagende functie met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met daarbij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

 

 

Interesse?

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

  

 Overzicht vacatures

Meer Jos van Boxtel

Toyota Free Hybrid

Free Hybrid voordeel op een Auris

Bekijk actie

RAV4 Hybrid 2WD Dynamic Sport

Tijdelijk met €900,- modelvoordeel

Bekijk actie