Financieel administratief Medewerker m/v


Holding Jos van Boxtel B.V. te Middelrode zoekt een ervaren, fulltime (38 uur) Financieel administratief Medewerker m/v.


Een team van 11 mensen is verantwoordelijk voor de financiële administratie, de leaseadministratie, het systeembeheer en personeelszaken van de 4 autobedrijven, het leasebedrijf en de schadebedrijven van de Jos van Boxtel groep.


Je werkzaamheden in het kort:
- Je verzorgt het (maandelijks) opstellen, uitsplitsen en vastleggen van journaalposten
- Je verzorgt de voorbereiding van de maandcijfers en verricht de aanlevering van en controle op de daarvoor benodigde gegevens
- Je bent een klankbord voor je collega’s op de afdeling en treedt voor hen op als inhoudelijke vraagbaak
- Je hebt contact met interne en externe klanten
- Je geeft op termijn ook ondersteuning aan de leaseadministratie


Wij verwachten een gemotiveerde medewerker met goede communicatieve vaardigheden, nauwkeurig in de uitvoering van administratieve werkzaamheden, cijfermatig sterk en een flexibele houding op MBO+ niveau. Je hebt minimaal een opleiding als Administrateur/Boekhoudkundig medewerker en kennis en ervaring met Word, Excel en het coderen, inboeken, controleren en bewerken van facturen. Ervaring in de autobranche is een pré.


Wij bieden een afwisselende functie met een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou. 

 

Interesse?

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

 

 

Overzicht vacatures

Meer nieuws Jos van Boxtel

Persbericht

Focwa Certificering

Lees verder