Ervaren Werkplaats Receptionist m/v


Voor onze vestiging in Oss met de merken Nissan en Toyota zoeken wij een ervaren Werkplaats Receptionist m/v.


In deze full-time functie ben je de spil tussen de klant, de werkplaatscollega’s en het magazijn en daarmee het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciėle instelling, sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en doorzettings- en incasseringsvermogen.


Tot de taken behoren o.a.: het maken van afspraken, offertes en werkorders; planning van en controle houden over het werkproces, facturering, aannemen schades, beheer vervangend vervoer en Autohopper huurauto’s. Op roulatiebasis zorg je tevens voor correcte afwikkeling van alle activiteiten in het magazijn en het tijdig bestellen en leveren van onderdelen en accessoires. Je neemt initiatief rondom de organisatie van de diverse receptiewerkzaamheden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar aansturend medewerker van het aftersales team.


Wij verwachten een flexibele, prettige collega op MBO+/HBO niveau. Je bent leergierig, een teamplayer, je denkt in kansen en oplossingen en je bent in het bezit van rijbewijs B. Auto technische kennis is een vereiste en kennis van Nissan en/of Toyota een pre.


Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou. Wij bieden een uitdagende functie met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met daarbij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.


  

Interesse?

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

 

 

 Overzicht vacatures

Meer nieuws Jos van Boxtel

Jos van Boxtel Service+pas

De Service+pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.

Bekijk actie

Persbericht

Focwa Certificering

Lees verder