Tankstation medewerker (oproepkracht)


Shell station Jos van Boxtel in Middelrode zoekt een Tankstation medewerker (oproepkracht)


Naast het afrekenen van brandstof komen klanten bij je voor koffie en broodjes, voor een vriendelijk woordje of om de weg te vragen. Daarnaast adviseer je klanten over de juiste olie, koelvloeistof of bv. de bandenspanning. Ook houd je de voorraad in de shop op peil en zorg je ervoor dat de shop, toiletten en het terrein schoon zijn. Je bent communicatief vaardig, klantvriendelijk en je ziet er verzorgd uit. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel van de wijs brengen. Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat, flexibel, collegiaal en betrouwbaar.


We bieden een leuke baan, met afwisselende werkzaamheden. Je komt te werken in een gezellig en informeel team! Het aantal uur dat je kunt werken is afhankelijk van je beschikbaarheid. De functie is ook geschikt als bijbaan voor een enthousiaste, zelfstandige scholier of student vanaf 16 jaar.  

Interesse?

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

 

 

 Overzicht vacatures

Meer nieuws Jos van Boxtel

Jos van Boxtel Service+pas

De Service+pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen